Πάνω από 20 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ δεν ψηφίζουν Πάνω από 20 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ δεν ψηφίζουν

19:18 9/2/2012 - Πηγή: Antinews

Αυξάνονται και πληθύνονται οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ που δηλώνουν ότι δεν θα ψηφίσουν το νέο μνημόνιο και τα νέα μέτρα. Υπολογίζεται ότι περίπου 20 βουλευτές δεν συμφωνούν και προτίθενται να το εκφράσουν.

Ο υφυπουργός Εργασίας Γιάννης

Κουτσούκος παραιτήθηκε από το υπουργείο – και προφανώς δεν θα ψηφίσει. Ο Οδυσσέας Βουδούρης ήδη το δήλωσε ότι δεν ψηφίζει, ενώ το ίδιο σκέφτεται να κάνει ο μουσουλμάνος Τσετίν Μάντατζη. Το πικρό ποτήρι της παραίτησης εξετάζει και ο Νίκος Ζωίδης.

Ο Χρήστος Πρωτόπαπας και ο Δημήτρης Κουσελάς δεν ψηφίζουν την μείωση των μισθών και το κλείσιμο του ΟΕΚ και της Εργατικής Εστίας και κάνουν λόγο για «κουκουλοφόρους» που περνούν τέτοιες ρυθμίσεις. Έντονα αρνητικός είναι ο Γιάννης Μιχελογιαννάκης και ο Δημήτρης Καρύδης, όπως και ο Χρήστος Μαγκούφης. Προβληματισμένοι είναι οι Ανδρέας Μακρυπίδης, Έλενα Παναρίτη, Γιάννης Αμοιρίδης, Βασίλης Κεγκέρογλου, Μανώλης Στρατάκης. Αντίθετη φέρεται να είναι και η Βάσω Παπανδρέου που είχε πει ότι τελευταία φορά ψηφίζει περιοριστικά μέτρα.

Τι θα κάνουν όλοι αυτοί; Ακόμα δεν είναι σίγουρο, καθώς θα δεχθούν μεγάλη πίεση. Οπότε για κανέναν δεν βάζουμε το χέρι στη φωτιά.

Keywords
Τυχαία Θέματα