Δεν θα δεχθούμε ποτέ τη συνταγή που μας σκοτώνει….

17:32 9/2/2012 - Πηγή: Antinews

Θα τολμούσε ποτέ η κ. Μέρκελ να μειώσει το βασικό μισθό του Γερμανού κατά 30%;

Αυτό μόνο αρκεί για όσους παπαγαλίζουν ό,τι η Ελλάδα δεν …κάνει αρκετά!

Ο ελληνικός λαός την τελευταία διετία έχει υποστεί την βιαιότερη μείωση του βιοτικού επιπέδου από οποιοδήποτε άλλο λαό της Ευρώπης μεταπολεμικά.

Μόνο για αυτό,  άξιζε λίγο παραπάνω σεβασμό από τους πολιτικάντηδες που παίρνουν αποφάσεις στην Ευρώπη.

Όμως, και εμείς είμαστε άξιοι της

μοίρας μας…

Χθές το βράδυ, οι πολιτικοί αρχηγοί, κυριολεκτικά, με το πιστόλι στον κρόταφο κλήθηκαν να πάρουν απόφαση επί ενός σχεδίου που η επιλογή ήταν μεταξύ Σκύλλας και Χάρυβδης.

Αν χθές το βράδυ είχαμε κατέβει ένα εκατομμύριο κόσμος στο Σύνταγμα και διαδηλώναμε ειρηνικά, νομίζετε ότι θα περνούσαν οι εκβιασμοί της Τρόϊκα;

Θα έλεγαν το “ναι” οι πολιτικοί αρχηγοί;

Πολύ αμφιβάλλω…

Άρα, ας μη κατηγορούμε τους άλλους..

Εμείς τι κάναμε, που τους βλέπουμε να  καταστρέφουν τις  ζωές μας;

Νωρίς το πρωί γράψαμε ότι “εκτός από την κοινωνία επιχειρούν να εξοντώσουν και το πολιτικό σύστημα”, με τον εγκλωβισμό του σε αέναες διαπραγματεύσεις με έναν αδίστακτο και υπέρτερο αντίπαλο που όταν όλα γίνονται ερήμην του λαού καταφέρνει τελικά να περάσει τις απόψεις του. Ο εγκλωβισμός της πολιτικής ηγεσίας θα οδηγήσει όμως τελικά και με μαθηματική ακρίβεια στην εξουδετέρωσή της και την αντικατάσταση της από τεχνοκράτες πειθήνια όργανα των Δανειστών. Κι αυτό θα είναι χειρότερο ακόμα και από το νέο μνημόνιο.

Το Antinews έδωσε μέχρι την τελευταία στιγμή, μόνο του, τον αγώνα για να υπάρξει ένας έντιμος συμβιβασμός που θα διασφάλιζε βιώσιμη διέξοδο για τον ελληνικό λαό. Αναρτήσαμε αλλεπάλληλα άρθρα που έδειχναν την  διέξοδο.

Δυστυχώς οι απόψεις οι δικές μας και των αναγνωστών μας δεν εισακούστηκαν, όπως και την προηγούμενη φορά με την συγκυβέρνηση, Τα σημερινά αποτελέσματα είναι άλλωστε συνέπεια εκείνης της ολέθριας απόφασης

Ο καθένας μπορεί να τοποθετηθεί απέναντι σε αυτές τις αδιαμφισβήτητες εξελίξεις,  όπως νομίζει. Ένα πράγμα όμως δεν μπορεί να αμφισβητηθεί, για εμάς τουλάχιστον. Πέρα από λάθη και τακτικούς χειρισμούς ο Αντώνης Σαμαράς ήταν και παραμένει η μοναδική ελπίδα για τον τόπο.

Ποια είναι η λύση; Οι εκλογές, εδώ και τώρα! Να μιλήσει ο λαός και να βάλει εκείνος σε κίνηση τις αλλαγές στο πολιτικό σύστημα.

Αυτή είναι η τελευταία και η πραγματική γραμμή άμυνας

Γιατί  δεν σώζεται μια χώρα εξαθλιώνοντας τους ανθρώπους της…

Να γιατί δεν πρέπει να δεχθούμε μια συνταγή που μας σκοτώνει….

FX-ΚΡ

Keywords
Τυχαία Θέματα