Όταν και ο Αλέξης Τσίπρας αποκαλούσε «μπάτσους» τους αστυνομικούς

21:31 3/6/2013 - Πηγή: Antinews

Στη δημοσιότητα δίνει η Νέα Δημοκρατία βίντεο στο οποίο ο Αλέξης Τσίπρας, τότε υποψήφιος για την προεδρία του Συνασπισμού αποκαλεί τους αστυνομικούς «μπάτσους». Τα παιδιά των 600 ευρώ που δίνουν τη ζωή τους κάθε μέρα, είναι μπάτσοι κατά τον κ. Τσίπρα ο οποίος φυσικά ξέχασε

πριν μερικούς μήνες τους χαρακτηρισμούς του και υπερασπίστηκε τους αστυνομικούς ενώ η Ρένα Δούρου συμμετείχε και σε διαδήλωση μαζί τους.

Με τέτοιο πρόεδρο, επομένως, που αποκαλεί μικρά παιδιά με στολή και με μισθούς πείνας μπάτσους, δεν πρέπει να μας προκαλεί εντύπωση η φράση του Ν. Βούτση που επίσης αποκάλεσε μπάτσους τους αστυνομικούς.

Στην ανακοίνωση το κόμμα της ΝΔ αναφέρει πως εκτός από τον κ. Βούτση που αποκάλεσε “μπάτσους” τους έλληνες αστυνομικούς και το μέλος της γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, ο Αλέκος Καλύβης διευκρίνισε ότι ο χαρακτηρισμός αναφέρεται κυρίως στα ΜΑΤ.

Η συγκεκριμένη φράση του κ. Τσίπρα ακούγεται στο 59ο λεπτό μιας συνέντευξης και αναφέρει χαρακτηριστικά: «Μετά δεν θα μας σώνουν ούτε οι κάμερες, ούτε η καταστολή, ούτε οι οπλισμένοι μπάτσοι σε κάθε γωνία, σε κάθε οικοδομικό τετράγωνο”.

Και η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας καταλήγει: “Ευχόμαστε έστω και τώρα να συνετιστούν στον ΣΥΡΙΖΑ”!

Την ίδια ώρα, μηνυτήρια αναφορά σε βάρος του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Νίκου Βούτση για τις δηλώσεις του περί «μπάτσων» και «μπράβων», προτίθενται να υποβάλλει στην εισαγγελία το σωματείο Ειδικών Φρουρών της ΕΛΑΣ, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση που εξέδωσε σήμερα.

Στην ανακοίνωσή τους οι Εδικοί Φρουροί αναφέρουν: «Είμαστε αναγκασμένοι, προασπιζόμενοι την τιμή και την υπόληψη όλων μας, να στραφούμε ποινικά σε βάρος του κ. Βούτση για τις συκοφαντικές και πάντως προσβλητικές δηλώσεις του σε βάρος όλων των υπηρετούντων στα σώματα ασφαλείας».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ


Watch Synenteuksh me ton Aleksh Tsipra in News | View More Free Videos Online at Veoh.com

Keywords
Τυχαία Θέματα