Όταν έκλαψε η Όλγα Τρέμη

Τέλος εποχής για το δελτίο ειδήσεων του Mega όπως το γνωρίσαμε τα τελευταία χρόνια με την Όλγα Τρέμη να αποχωρεί χθες Παρασκευή συγκινημένη (επιτέλους συγκινήθηκε για κάτι) αποχαιρετώντας το τηλεοπτικό κοινό. Η κυρία Τρέμη ευχαρίστησε το κανάλι για την ευκαιρία που της έδωσε, τους συναδέλφους και τους τεχνικούς για τη συνεργασία τους και την εμπιστοσύνη που της έδειξαν.

Η ίδια δήλωσε κλείνοντας τον κύκλο της «Σε αυτό το σημείο επιτρέψτε μου να πω δυο λόγια. Η σημερινή μέρα είναι για μένα μια μεγάλη μέρα γιατί κλείνει

για μένα ένας μεγάλος κύκλος. Εννιά χρόνια δεν είναι παίξε γέλασε στην παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Mega. Χάρη στην εμπιστοσύνη που μας δείξατε, χάρη στο γεγονός ότι μας επιλέξατε για την ενημέρωση σας, το Mega βρέθηκε για πολλά χρόνια στην κορυφή της τηλεθέασης. Θέλω λοιπόν να σας ευχαριστήσω από την καρδιά μου, όχι για την τηλεθέαση αλλά για αυτό το ουσιαστικό που υπάρχει απ πίσω, δηλαδή για την αναγνώριση της δουλειάς μας και των κόπων μας. Θέλω ακόμη να ευχαριστήσω το Mega γιατί μου έδωσε μια μεγάλη ευκαιρία όταν μου πρότεινε να αναλάβω την παρουσίαση τον Ιούνιο του 2005», είπε και διέκοψε λέγοντας στους συνεργάτες της να μην κλαίνε.

Τα μέλη του Δ.Σ. του Mega είχαν κάνει προηγουμένως δεκτή την παραίτηση της κεντρικής παρουσιάστριας του καναλιού, η οποία στην ουσία τους έβγαλε από τη δύσκολη θέση απαλλάσσοντας τους από το βάρος της αλλαγής στο στίγμα των ειδήσεων με τη σιδηρά κυρία των 8 μ.μ. να παραμένει στο κάδρο.

Οι εκπρόσωποι των μετόχων επιφυλάχθηκαν να συζητήσουν σε άλλη συνεδρίαση του Δ.Σ. ενδεχομένως την ερχόμενη Δευτέρα ή Τρίτη, το θέμα των προσώπων που πλαισιώνουν σχολιαστικά την Ολγα Τρέμη, στην ουσία την τύχη του Γιάννη Πρετεντέρη που πάση θυσία θα διατηρήσει την εκπομπή του (Ανατροπή). Παράλληλα εκκρεμεί η συζήτηση για την οριστικοποίηση του ψυχαγωγικού προγράμματος, το budget του α΄εξαμήνου της επόμενης σεζόν και φυσικά τα οικονομικά και το ενδεχόμενο συγχώνευσης με τον ΔΟΛ, τον Πήγασο ή και τα δύο συγκροτήματα.

Ήδη ο διευθυντής ειδήσεων και ενημέρωσης του καναλιού, Χρήστος Παναγιωτόπουλος πραγματοποιεί αλλεπάλληλες συναντήσεις με δημοσιογράφους και όχι μόνον που θέλει για σχολιαστές στα «παράθυρα» του δελτίου. Κάποιοι είναι δημοσιογράφοι από τα σπλάχνα του Mega κάποιοι, προβεβλημένοι πολιτικοί και καθηγητές πανεπιστημίου. Το καλοκαίρι αυτό επιφυλάσσει εκπλήξεις.

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα