Παραιτήθηκε η Όλγα Τρέμη

Δεκτή κατ αρχήν έκαναν τα μέλη του Δ.Σ. του Mega την παραίτηση της κεντρικής παρουσιάστριας του καναλιού, της Ολγας Τρέμη, η οποία στην ουσία τους έβγαλε από τη δύσκολη θέση απαλλάσσοντας τους από το βάρος της αλλαγής στο στίγμα των ειδήσεων με τη σιδηρά κυρία των 8 μ.μ. να παραμένει στο κάδρο.

Οι εκπρόσωποι των μετόχων επιφυλάχθηκαν χθες να συζητήσουν σε άλλη συνεδρίαση του Δ.Σ. ενδεχομένως την ερχόμενη Δευτέρα ή Τρίτη, το θέμα των προσώπων που πλαισιώνουν σχολιαστικά την Ολγα

Τρέμη, στην ουσία την τύχη του Γιάννη Πρετεντέρη που πάση θυσία θα διατηρήσει την εκπομπή του (Ανατροπή). Παράλληλα εκκρεμεί η συζήτηση για την οριστικοποίηση του ψυχαγωγικού προγράμματος, το budget του α΄εξαμήνου της επόμενης σεζόν και φυσικά τα οικονομικά και το ενδεχόμενο συγχώνευσης με τον ΔΟΛ, τον Πήγασο ή και τα δύο συγκροτήματα.

Ήδη ο διευθυντής ειδήσεων και ενημέρωσης του καναλιού, Χρήστος Παναγιωτόπουλος πραγματοποιεί αλλεπάλληλες συναντήσεις με δημοσιογράφους και όχι μόνον που θέλει για σχολιαστές στα «παράθυρα» του δελτίου. Κάποιοι είναι δημοσιογράφοι από τα σπλάχνα του Mega κάποιοι, προβεβλημένοι πολιτικοί και καθηγητές πανεπιστημίου. Το καλοκαίρι αυτό επιφυλάσσει εκπλήξεις.

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα