Οριστικό: Το Σάββατο στις 20:30 στο Πανθεσσαλικό ο τελικός του Κυπέλλου

16:30 5/5/2017 - Πηγή: Antinews

Μετά από πολλές διαβουλεύσεις, ο τελικός του Κυπέλλου θα γίνει κανονικά το Σάββατο (6/5, 20:30), κάτι που είχε αρχίσει να διαφαίνεται από τις πρώτες πρωινές ώρες.

Οι αρμόδιοι φορείς έδωσαν τις απαραίτητες διαβεβαιώσεις στην Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και ο τελικός θα γίνει στο Πανθεσσαλικό. Η τελευταία σύσκεψη με την συμμετοχή των εμπλεκομένων, είχε διάρκεια περίπου δύο ώρες και κατά την διάρκεια της, ξεπεράσθηκαν τα προβλήματα που είχαν προκύψει με την

αρίθμηση των εισιτηρίων και τα ζητήματα ασφαλείας. Κατά συνέπεια, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ θα διεκδικήσουν αύριο το βράδυ, στον Βόλο, το τρόπαιο του κυπελλούχου Ελλάδας.

Πάντως, ακόμη και αυτή τη στιγμή ο περιβάλλον χώρος του γηπέδου θυμίζει εργοτάξιο με τις εργασίες να συνεχίζονται σε αμείωτο ρυθμό.

Η ΕΠΟ, πάντως έκανε λάθος, τονίζοντας ότι τελικός αυτός θα γράψει ιστορία. Έχει ΗΔΗ γράψει, με τις απανωτές γκάφες.

Το ιστορικό του… μπάχαλου!

– Τα μεσάνυχτα, στην έκτακτη βραδινή σύσκεψη στην ΓΓΑ αποφασίστηκε να μην γίνει η αναμέτρηση του Πανθεσσαλικού που είχε προγραμματιστεί για το Σάββατο ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, ενώ λόγω πιέσεων δεν βγήκε ανακοίνωση!

– Στη συνέχεια η ΕΠΟ με ανακοίνωσή της έκανε λόγο για «τελικό που θα γράψει ιστορία», όπως σας αναφέρουμε και πιο πάνω.

– Στις 4 τα ξημερώματα μπήκε σφραγίδα στην τραγικότητα της υπόθεσης. Η πολύωρη συνεδρίαση στην ΓΓΑ δεν έβγαλε καμία απόφαση για τον τελικό, ρίχνοντας το… μπαλάκι στην ΕΠΟ και την Παρασκευή, παραμονές του ματς μάθαμε εν τέλει, πως ο τελικός θα… γίνει!

eleftherostypos.gr

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα