Έγκριση των σχεδίων συμβάσεων μεταξύ της ΟΠΑΠ και της ΙΝΤΡΑΛΟΤ

17:49 6/4/2013 - Πηγή: Antinews

Η Ανώνυμη Εταιρεία με την επωνυμία «Οργανισμός Προγνωστικών Αγώνων Ποδοσφαίρου Α.Ε.» (ΟΠΑΠ Α.Ε.) ανακοινώνει, σύμφωνα με το άρθρο 4.1.3.3. του Κανονισμού του Χρηματιστηρίου Αθηνών, ότι:

1. Την 6η Απριλίου 2013 ημέρα Σάββατο και ώρα 12:00 συνεχίσθηκε η μετ’ αναβολή (κατ’ άρθρο 39§3 του Κ.Ν. 2190/1920) συνεδρίαση της έβδομης (7ης) Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης των μετόχων της Εταιρείας, στην οποία παρέστησαν αυτοπροσώπως ή δι’ αντιπροσώπου 729 μέτοχοι,

εκπροσωπούντες 120.783.058 μετοχές σε σύνολο 319.000.000, ήτοι ποσοστό 37,86% επί του συνολικά καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρείας.

2. Μετά τη διαπίστωση απαρτίας, ο ήδη από την προηγούμενη συνεδρίαση εκλεγείς Πρόεδρος της Γενικής Συνέλευσης κ. Κωνσταντίνος Λουρόπουλος εισήγαγε προς συζήτηση και ψηφοφορία τα θέματα της ημερήσιας διάταξης.

3. Η Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων αποφάσισε τα ακόλουθα:

α. Επικύρωσε την προβλεπόμενη από τα άρθρα 18§7 του Κ.Ν. 2190/1920 και 14§1 του Καταστατικού της εταιρείας αντικατάσταση των Μελών του Διοικητικού Συμβουλίου, ήτοι:

• του κ. Κωνσταντίνου Λουρόπουλου, ως Εκτελεστικού Μέλους, Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου, σε αντικατάσταση και για το υπόλοιπο της θητείας του παραιτηθέντος Εκτελεστικού Μέλους κ. Ιωάννη Σπανουδάκη.

• του κ. Θεοφάνη Μουστακάτου, ως Ανεξάρτητου Μη Εκτελεστικού Μέλους, σε αντικατάσταση και για το υπόλοιπο της θητείας του παραιτηθέντος Ανεξάρτητου Μη Εκτελεστικού Μέλους κ. Παναγιώτη Βρυώνη.

• του κ. Στέφανου Παντζόπουλου, ως Ανεξάρτητου Μη Εκτελεστικού Μέλους, σε αντικατάσταση και για το υπόλοιπο της θητείας του παραιτηθέντος Ανεξάρτητου Μη Εκτελεστικού Μέλους, κ. Γεωργίου Ράλλη.

• του κ. Παναγιώτη Κολιοπάνου, ως Μη Εκτελεστικού Μέλους, σε αντικατάσταση και για το υπόλοιπο της θητείας του παραιτηθέντος Μη Εκτελεστικού Μέλους, κ. Νικολάου Σοφοκλέους.

• του κ. Κωνσταντίνου Φουλίδη, ως Μη Εκτελεστικού Μέλους, σε αντικατάσταση και για το υπόλοιπο της θητείας του παραιτηθέντος Μη Εκτελεστικού Μέλους κ. Δημοσθένη Αρχοντίδη.

• του κ. Δημητρίου Αγραφιώτη, ως Μη Εκτελεστικού Μέλους, σε αντικατάσταση και για το υπόλοιπο της θητείας του παραιτηθέντος Μη Εκτελεστικού Μέλους κ. Γεωργίου Κυριακού.

• του κ. Επαμεινώνδα Λεκέα, ως Μη Εκτελεστικού Μέλους, σε αντικατάσταση και για το υπόλοιπο της θητείας του παραιτηθέντος Εκτελεστικού Μέλους κ. Γεωργίου Γανωτή.

• της κας Δέσποινας Λασκαρίδου, ως Μη Εκτελεστικού Μέλους, σε αντικατάσταση και για το υπόλοιπο της θητείας του παραιτηθέντος Μη Εκτελεστικού Μέλους κ. Αλεξίου Σωτηρόπουλου.

• του κ. Γεωργίου Συμεωνίδη, ως Εκτελεστικού Μέλους, σε αντικατάσταση και για το υπόλοιπο της θητείας του παραιτηθέντος Εκτελεστικού Μέλους κ. Αθανασίου Ζυγούλη.

Επίσης ανακοινώθηκε η αναπλήρωση του Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου του Δ.Σ. κ. Κωνσταντίνου Λουρόπουλου, στα καθήκοντά του, ως Προέδρου του Δ.Σ., σε περίπτωση απουσίας του ή κωλύματος, από το Μη Εκτελεστικό Μέλος του Δ.Σ. κα Δέσποινα Λασκαρίδου, σύμφωνα με το άρθρο 13, παράγραφος 8 του Καταστατικού της Εταιρείας.

β. Επικύρωσε την εκλογή του κ. Στέφανου Παντζόπουλου, Ανεξάρτητου Μη Εκτελεστικού Μέλους του Δ.Σ., ως Προέδρου της Επιτροπής Ελέγχου, σε αντικατάσταση του παραιτηθέντος Ανεξάρτητου Μη Εκτελεστικού Μέλους κ. Γεωργίου Ράλλη και του κ. Θεοφάνη Μουστακάτου, Ανεξάρτητου Μη Εκτελεστικού Μέλους του Δ.Σ., ως Μέλος της Επιτροπής Ελέγχου, σε αντικατάσταση του παραιτηθέντος Ανεξάρτητου Μη Εκτελεστικού Μέλους κ. Δημοσθένη Αρχοντίδη, για το υπόλοιπο της θητείας τους, σύμφωνα με το άρθρο 37§1 του Ν. 3693/2008.

γ. Ενέκρινε τα κείμενα των σχεδίων συμβάσεων μεταξύ της Εταιρείας και της «ΙΝΤΡΑΛΟΤ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΥΧΕΡΩΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ» με αντικείμενο την «προμήθεια, εγκατάσταση και θέση σε λειτουργία όλου του απαραίτητου εξοπλισμού, για νέο λειτουργικό σύστημα όλων των παιχνιδιών της Εταιρείας και τη μετάβαση των υφισταμένων λειτουργιών της «ΟΠΑΠ Α.Ε.» σε αυτό, καθώς επίσης και για την παροχή υπηρεσιών προληπτικής και διορθωτικής συντήρησης και τεχνικής υποστήριξης του υπό προμήθεια εξοπλισμού και λογισμικού».

Τα αναλυτικά αποτελέσματα της ψηφοφορίας για κάθε απόφαση θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα της Εταιρείας www.opap.gr, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στο άρθρο 32, παράγραφος 1 του Κ.Ν. 2190/1920.

Περιστέρι, 6 Απριλίου 2013

ΟΠΑΠ Α.Ε.

Keywords
Τυχαία Θέματα