Ολετήρες της παράταξης

13:47 1/6/2015 - Πηγή: Antinews

To τριήμερο του Αγίου Πνεύματος περνάει και το capital control που προφήτευε η Ντόρα Μπακογιάννη δεν έγινε. Η σημερινή μέρα του Αγίου Πνεύματος είναι μια καλή ευκαιρία να φωτιστεί η Ντόρα μήπως και βάλει μυαλό, γιατί από το άγχος της κάνει πολλά λάθη. Αυτή η αναφορά της θα την συνοδεύει για πάρα πολύ καιρό. Αν κάνει και τέτοιες προβλέψεις για τα εσωκομματικά της ΝΔ θα έχει δρόμο ακόμα να διανύσει και μπορεί να

μην τον βρει και καθόλου.

Η Μπακογιάννη που ακόμα δεν έβαλε μυαλό και θέλει και πάλι να διεκδικήσει την αρχηγία, έχει απέναντί της -αυτή την ώρα- τόσο τον Αντ. Σαμαρά όσο και τον Κ. Καραμανλή, αν και με διαφορετικό σκεπτικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Κ. Καραμανλής προσγείωσε απότομα την Μπακογιάννη, αφού της είπε ότι δεν δίνει δακτυλίδια διαδοχής, αλλά της εξήγησε και την ανάγκη να παραμείνει ενωμένη η παράταξη και ότι πρέπει να είναι πιο προσεκτική.

Ο Αντ. Σαμαράς στόχευσε ευθέως από το Ηράκλειο στην προσυνεδριακή όταν είπε: «Κάποιοι πολύ θα ήθελαν η παράταξή μας να μην είχε αντέξει. Κάποιοι ακόμα και τώρα τη χτυπούν. Μερικοί, ελάχιστοι, ακόμα και μέσα από την παράταξη έχουν προσχωρήσει σε αυτή τη λογική. Και παίζουν προσωπικά πολιτικά παιχνιδάκια, την ώρα που η Ελλάδα περνάει τις πιο κρίσιμες στιγμές. Όμως κανείς δεν τους παρακολουθεί πια. Γιατί όλοι καταλαβαίνουν ότι αυτά είναι δωράκια που κάνουν στον ΣΥΡΙΖΑ! Και αυτό δεν το συγχωρεί κανένας από εμάς...».

Η ίδια, έχοντας κάνει τη γκάφα να πει ότι εάν δεν υπάρξει συμφωνία μέχρι την Παρασκευή τότε είναι πιθανόν να επιβληθεί έλεγχος κεφαλαίων στην Ελλάδα, χωρίς να ζητήσει συγγνώμη, θέλησε να απαντήσει στον Αντ. Σαμαρά. Η Μπακογιάννη είπε ότι τα όσα ειπώθηκαν για δωράκια δεν την αγγίζουν και να εξεταστεί γιατί η ΝΔ είναι στο 15% και εάν αυτό συνιστά δωράκι για τον ΣΥΡΙΖΑ.

Κάποιος πρέπει να της εξηγήσει ότι με τη συμπεριφορά τους τόσο η ίδια όσο και ο Δένδιας και ο Αντώναρος μόνο ζημιά κάνουν στην παράταξη…Ας πάνε να σκεφτούν τα λάθη τους μήπως και τους επισκεφτεί το Αγιο Πνεύμα και βάλουν μυαλό!

Μ.Α.

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα