Οι τηλεοπτικές άδειες, η Singular Logic και ο Βγενόπουλος

13:59 5/8/2016 - Πηγή: Antinews

Η είδηση που δημοσιεύτηκε λέει τα εξής: «Στην εταιρεία Singular Logic ανατέθηκε από τη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας ο σχεδιασμός, η ανάπτυξη και η εγκατάσταση του πληροφοριακού συστήματος που απαιτείται για τη διεξαγωγή της ηλεκτρονικής δημοπρασίας χορήγησης των τεσσάρων αδειών γενικού ενημερωτικού περιεχομένου.

Η ανάρτηση της ανάθεσης έγινε στον ιστότοπο της «Διαύγειας». Η εταιρεία

μειοδότησε στο σχετικό πρόχειρο διαγωνισμό, με τη δαπάνη για την υλοποίηση του έργου να ανέρχεται σε 39.000 ευρώ ευρώ, δίχως να συμπεριλαμβάνεται στο τίμημα ο φόρος προστιθέμενης αξίας».

Δεν αμφιβάλλουμε καθόλου για την αντικειμενικότητα της εταιρείας και για το έργο που έχει επιτελέσει, ειδικά στην κάλυψη των εκλογών. Αν και μπορεί να εγείρονται αμφιβολίες για το πώς θα προλάβει να ετοιμάσει μέσα σε 15 ημέρες την πλατφόρμα που απαιτείται για τον διαγωνισμό. Εκτός κι αν αυτός αναβληθεί από τον μεγάλο καναλάρχη.

Όμως, μπαίνοντας στο site της εταιρείας, και δεν είναι καθόλου μυστικό αυτό, διαβάζουμε: «Η SingularLogic, μέλος του Marfin Investment Group (MIG)». Ξέρετε ποιας MIG, αυτής του Ανδρέα Βγενόπουλου ο οποίος είναι γνωστό ότι έχει έρθει σε σφοδρή σύγκρουση με τον πρόεδρο του Αρείου Πάγου και με μια σειρά δικαστών.

Λίγο περίεργο όλο αυτό το σχήμα και θα μπορούσε κάποιος να πει ότι μια επιτυχημένη δημοπρασία που θα έβγαζε ασπροπρόσωπο τον Νίκο Παππά ενδεχομένως να λειτουργούσε ως «δούρειος ίππος» για ευνοϊκότερη μεταχείριση. Δε θέλουμε σε καμιά περίπτωση να το πιστέψουμε, όμως, στην Ελλάδα ζούμε, μήπως δεν έχουν ξαναγίνει τέτοια deal κάτω από το τραπέζι; Αλλά και για 39 χιλιάδες ευρώ να ρισκάρει η εταιρεία μια αποτυχία; Δεν είναι και πολλά τα λεφτά, εκτός κι αν υπάρχουν άλλα κρυφά σημεία της συμφωνίας που δε θα μάθουμε ποτέ.

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα