Οι «σύντροφοι» του Τσίπρα στη ΝΔ

Ακόμα δεν τον είδαμε «Γιάννη τον βαφτίσαμε» λέει μια παλαιά λαϊκή παροιμία και αυτή βρίσκει την πλήρη εφαρμογή της στη ΝΔ, όπου μερικοί σπεύδουν πριν δουν ακόμα τη συμφωνία - εάν υπάρξει κιόλας - μεταξύ κυβέρνησης και τρόικας να δηλώσουν πρόθυμοι ότι θα την στηρίξουν.

Επικαλούνται την ευρωπαϊκή φυσιογνωμία της ΝΔ, αλλά ταυτόχρονα αδιαφορούν όπως φαίνεται για την υπερφορολόγηση που θα έλθει. Η Ντόρα Μπακογιάννη που είχε ξεσηκώσει τον κόσμο για τον ΕΝΦΙΑ,

δέχεται τώρα την υπερφορολόγηση των πάντων με το πρόσχημα ότι θα παραμείνει η Ελλάδα στην ευρωζώνη και οργανώνει και παρασυναγωγές.

Σε μια από αυτές κάλεσε δέκα βουλευτές αλλά πήγαν οκτώ και τους τραπέζωσε στο σπίτι της οικογένειας στη Γλυφάδα για να συμφωνήσουν ότι θα ψηφίσουν τη συμφωνία. Στη σύναξη βρέθηκαν οι εξής: Ευριπίδης Στυλιανίδης, Νίκος Δένδιας, Κωστής Χατζηδάκης, Μάξιμος Χαρακόπουλος, Κώστας Τσιάρας, Κώστας Γκιουλέκας, Κώστας Τζαβάρας και Θόδωρος Καράογλου, ενώ τελικά δεν πήγαν αν και προσκλήθηκαν, η Άννα Καραμανλή και ο Γιώργος Βλάχος. Εκεί λοιπόν, συμφώνησαν ότι παρά τα σκληρά μέτρα που θα επιβληθούν, πρέπει η ΝΔ να ψηφίσει τη συμφωνία. Και μετά περιμένουν να σηκώσει κεφάλι η ΝΔ με τέτοια συμπεριφορά και στάση…Εύγε!

Μ.Α.

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα