Οι μέτοχοι αποφασίζουν για την Όλγα Τρέμη

Ες αύριον τα σπουδαία για το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega μιας και τα μέλη του Δ.Σ. της Τηλέτυπος ή οι εκπρόσωποί τους θα κληθούν το μεσημέρι της Τετάρτης να αποφασίσουν αν θα κάνουν δεκτή την παραίτηση της κεντρικής παρουσιάστριας Ολγα Τρέμη η οποία κατάθεσε προφορικώς το σχετικό αίτημα την περασμένη Πέμπτη.

Οι μέτοχοι του καναλιού θα αποφασίσουν τελικά αν θα «καλύψουν» ηθικά και πρακτικά την Ολγα Τρέμη για

τις κατηγορίες περί πτώσης της τηλεθέασης από 800.000 τηλεθεατές σε 450.000 εσχάτως και αν θα προχωρήσουν σε άλλη επιλογή με επικρατέστερη τη Μαρία Σαράφογλου. Βεβαίως θα συνεκτιμηθεί και το ειδικό βάρος στο χρηματιστήριο της τηλεθέασης των άλλων σχολιαστών του δελτίου, του Μ.Μαψή, του Γ.Πρετεντέρη και του Π.Τσίμα.

Να θυμίζουμε ότι η Ολγα Τρέμη έχει τα ηνία του δελτίου των 8 μ.μ. από το 2005. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι μέτοχοι του Mega επιθυμούν την παραμονή της Όλγας Τρέμη στο κανάλι και γι’ αυτόν το λόγο θα της προτείνουν την παρουσίαση μιας βραδινής εβδομαδιαίας ενημερωτικής εκπομπής προκειμένου να την κρατήσουν στο δυναμικό του καναλιού.

Στον παράλληλο κόσμο της τηλεόρασης ένας ανερχόμενος καναλάρχης, καίτοι ιδιοκτήτης περιφερειακού σταθμού, του Action 24, έχει τα δικά του σχέδια. O Διονύσης Παναγιωτάκης, φίλος και εξ απορρήτων του προέδρου του ΠΑΣΟΚ και αντιπροέδρου της κυβέρνησης, Ε.Βενιζέλου, επιδιώκει να δημιουργήσει έναν αμιγώς ενημερωτικό σταθμό τον οποίο θα στελεχώσει, με βαριά τηλεοπτικά ονόματα. Οι πληροφορίες λένε ότι στο στόχαστρο του συζύγου της Ελένης Κούρκλουλα, πάλαι υφυπουργού του ΠΑΣΟΚ έχει βρεθεί τόσο ο Νίκος Ευαγγελάτος που εξεδιώχθη πρόσφατα από τον ΣΚΑΪ του Αλαφούζου όσο και η Ολγα Τρέμη που τυγχάνει να τον συνδέει μαζί της ο κοινός φίλος, ο Ε.Βενιζέλος. Το ερώτημα είναι θα αποχωρήσει η Ολγα Τρέμη από τη Μιχαλακοπούλου και αν ναι θα κατηφορίσει προς τη Γαλατσίου για να ανηφορίσει στη Γκράβα απέναντι από την οποία βρίσκονται τα στούντιο του Action 24;

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα