Οι δολοφόνοι της πατρίδας έγιναν τώρα πατριώτες

Η 28η Οκτωβρίου με τις παρελάσεις και τους εορτασμούς ήταν η πρώτη… αριστερή και όλα ήταν διαφορετικά. Όπως μας πληροφορούν όλο χαρά τα αριστερά παπαγαλάκια των μέσων ενημέρωσης, οι εορτασμοί έγιναν χωρίς το παραμικρό επεισόδιο. Ο κόσμος στους δρόμους, χωρίς κιγκλιδώματα, χωρίς αστυνομία, χωρίς ύβρεις, φωνές, διαδηλώσεις κατά των μνημονίων, τσαμπουκάδες ή επιθέσεις κατά πολιτικών.

Μια πολιτισμένη ατμόσφαιρα που έτσι πρέπει να είναι για εθνικές επετείους, για ημέρες μνήμης και συγκίνησης, σεβασμού στους νεκρούς ώρες της πατρίδας. Έτσι έπρεπε να είναι πάντα κι όχι να περιμένουμε την αριστερή κυβέρνηση προκειμένου να γιορτάσουμε μια εθνική επέτειο χωρίς φασαρίες.

Αίφνης η Ελλάδα έγινε πολιτισμένη; Δεν υπάρχουν μπαχαλάκηδες να διαλύσουν μια παρέλαση; Να βρίσουν τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, τον πρωθυπουργό ή τους υπουργούς; Μα που χάθηκαν οι «αγανακτισμένοι» πολίτες να βγάλουν το άχτι τους για το οικονομικό και κοινωνικό δράμα που περνά η χώρα; Που πήγαν όλοι εκείνοι που από το 2010 και μέχρι πέρυσι δεν άφησαν εθνική επέτειο που να μην την αμαυρώσουν με τις ασχήμιες τους; Που να μην προσβάλλουν τους νεκρούς με τη συμπεριφορά τους;

Μήπως ξαφνικά η χώρα έγινε πλούσια; Μήπως δεν υπάρχουν μνημόνια, φτώχεια, πείνα και αγανάκτηση για το πολιτικό σύστημα; Πώς έτσι ξαφνικά η αριστερή κυβέρνηση μεταμόρφωσε την…. κολοκύθα Ελλάδα σε πριγκίπισσα όλο ομορφιά και χάρη;

Περιττό βεβαίως να ασχοληθούμε με όσα έλεγαν μέχρι πέρυσι οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και ο ίδιος ο Τσίπρας για κατάργηση των παρελάσεων, για χουντικά ή… δεξιά κατάλοιπα, για μαθητές που έχουν μετατραπεί σε στρατιωτάκια.

Ας ασχοληθούμε με την εξαφάνιση των επίσημων και «αόρατων» μπαχαλάκηδων που διέλυαν τα προηγούμενα χρόνια τις εθνικές επετείους. Είναι οι ίδιοι που κρατούσαν ομήρους πολιτικούς, που έχτιζαν καθηγητές πανεπιστημίου στα γραφεία τους. Είναι οι ίδιοι που έκαιγαν την Αθήνα με την πρώτη ευκαιρία. Είναι οι ίδιοι που στις 28 Οκτωβρίου και στις 25 Μαρτίου «έστηναν» διαδηλώσεις αγανακτισμένων κατά των μνημονίων. Φέτος απολύτως τίποτε. Μόνο ο Λαφαζάνης και πέντε – έξι δραχμολάγνοι έκαναν… παρέλαση στον Πειραιά, ακόμη και οι σκληροί αριστεροί δηλαδή χάθηκαν, κρύφτηκαν στις τρύπες τους.

Μα που πήγαν οι οργανωμένοι Συριζαίοι αλλά και οι απλοί οργισμένοι πολίτες; Μήπως τελικά όλα αυτά τα χρόνια το μπάχαλο είχε όνομα και ήταν «ΣΥΡΙΖΑ»; Μήπως επρόκειτο για μια οργανωμένη προσπάθεια αποδόμησης του πολιτικού συστήματος ώστε να κάνει έφοδο η αριστερά στην εξουσία;

Δυστυχώς τα… μη επεισόδια επιβεβαιώνουν αυτά που λέμε. Ότι δηλαδή ο Τσίπρας και η παρέα του έπαιξαν ένα πολύ βρόμικο παιχνίδι τα προηγούμενα χρόνια, ένα παιχνίδι πεζοδρομίου στα όρια των ποινικών διώξεων. Η χειραγώγηση του λαού, η δημιουργία όχλου, το μπάχαλο και η διάλυση της Δημοκρατίας τα προηγούμενα χρόνια είναι πράξη εγκληματική. Όχι μόνο γιατί η αριστερά κατάφερε με τον τρόπο της να καταλύσει το Σύνταγμα αλλά γιατί με τις πράξεις της διέλυσε τις ελπίδες που είχε η χώρα να βγει νωρίτερα από την κρίση.

Θαυμάστε τους τώρα όλο χάρη να κάθονται στις εξέδρες των επισήμων ή να κάνουν δηλώσεις για τα… μεγάλα «όχι» που παραμένουν επίκαιρα. Κάποτε ο δικτάτορας Μεταξάς είπε ένα «όχι». Για σκεφτείτε ο Τσίπρας και η παρέα του τι θα έλεγαν; Ένα «όχι» που αμέσως έγινε «ναι»; Για σκεφτείτε το καλά: Οι δολοφόνοι της πατρίδας έγιναν τώρα πατριώτες.

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Antinews