Οδηγός επιβίωσης για one night stand

Επειδή το πρωτογενές πλεόνασμα ενεπλάκη με το γάλα, το πρωτοβάθμιο σύστημα Υγείας με το κοινωνικό μέρισμα στους ένστολους και γενικώς «χάνει η μάνα το παιδί και το παιδί τη βρίσκει» θα ασχοληθούμε με ένα πραγματικά σοβαρό θέμα, τώρα που η Άνοιξη ήλθε οριστικώς μετά τη συμφωνία με την τρόικα.

Είναι το one night stand απόδειξη ανάκαμψης;

Πως βρίσκουμε τους ιδανικούς παρτενέρ για μια happy hour;

Χρόνος δεν υπάρχει, οπότε η «επιστήμη» της αστρολογίας, έρχεται να υποβοηθήσει τους «άτακτους»:

Ο Κριός ζει για τη στιγμή, αδιαφορώντας για το αν θα υπάρξει αύριο. Είναι παρορμητικό ζώο και θέλει να περάσει καλά πριν του περάσουν τη σούβλα της μόνιμης και νόμιμης σχέσης. Αν του δοθεί η ευκαιρία, δε θα την αφήσει να πάει χαμένη, εκτός κι αν είναι έξαλλος με το εξής: στους ένστολους δεν συμπεριλαμβάνονται όσοι ρέπουν στο ευγενές άθλημα του role playing (νοσοκόμες, μαθήτριες, πυροσβέστες)

Ο Ταύρος είναι από τα πιο σταθερά ζώδια, δεν του αρέσει το περιστασιακό sex, παρά μόνο κατ’ εξαίρεση. Θα έκανε sex της μιας βραδιάς, μόνο σε περίπτωση που θα έψηνε τον εαυτό του ότι μπορεί να οδηγήσει το αντικείμενο του πόθου του σε κάτι πιο σταθερό μελλοντικά.

Τρέχοντας θα έκανε one night stand ο Δίδυμος, ο οποίος αποζητά την τρέλα στον έρωτα (και όχι μόνο) και θέλει να δοκιμάζει συνεχώς καινούρια «πιάτα».

Ο Καρκίνος διακρίνεται από τη σταθερότητά του και δεν θα έμπλεκε σε καταστάσεις της μιας βραδιάς. Προτιμά μια σταθερή σχέση, όπου θα μπορεί να εκδηλώνεται συναισθηματικά και θα εισπράττει ασφάλεια χωρίς συμβόλαιο. Προαπαιτούμενα τρία ραντεβού, πριν το «βόλεϊ δωματίου».

Ο Λέων υπερηφανεύεται για τις κατακτήσεις του και για τον άστατο χαρακτήρα που δήθεν έχει, αλλά δύσκολα θα μπει στη διαδικασία του περιστασιακού sex. Αν μάλιστα κάποιο άτομο του εκδηλώσει ενδιαφέρον για ένα «μερεμέτι», θα το σχολιάσει με αρνητικό τρόπο, εκτός αν το «θήραμα» θεωρηθεί «τρόπαιο».

Ο Παρθένος θα ενδώσει σε σχέση της μιας βραδιάς, μόνο αν δεν μπορεί να ελέγξει το πάθος και το μετατρέψει σε λάθος. Πέντε-έξι οne night stand θα κάνει στη ζωή του και δεν θα το κάνει και θέμα.

Ο Ζυγός παρασύρεται εύκολα και προχωράει στα περαιτέρω. Συχνά όμως, μετά από μια τέτοια βραδιά, θα νιώσει ενοχές και θα επιδιώξει να κάνει σχέση την «αρπαχτή» για τα μάτια του κόσμου (με έναν άγνωστο φως μου).

Ο Σκορπιός έχει περισσότερα περιστασιακές από μόνιμες εμπειρίες. Ξεκινάει για δημιουργία σοβαρού δεσμού και καταλήγει πάντα στο «μια βραδιά στο Λεβερκούζεν»

Ο Τοξότης περνάει από τη μια εφήμερη σχέση στην άλλη, με μεγάλη ευκολία κι άνεση. Πρώτη φορά τα ξανακάνει όλα.

Ο Αιγόκερως αντιμετωπίζει το θέμα του έρωτα «ενεστωτικά». Νιώθει πολλές φορές ότι σπάνια μπορεί να υπάρξει αληθινή αγάπη και εμπιστοσύνη ανάμεσα σε ένα ζευγάρι, οπότε πειραματίζεται και με τρίο.

Ο Υδροχόος, άλλα δείχνει και άλλα θέλει στην πραγματικότητα. Δε θα αρνηθεί λόγω ευγένειας και ανατροφής ένα one night stand, η καρδιά του όμως προστάζει γάμο, παντόφλα και ξηρά τροφή.

Ο Ιχθύς είναι το σιγανό ποταμάκι. Ισχυρίζεται ότι αναζητά μια μόνιμη και σταθερή σχέση, αλλά επειδή είναι δυσεύρετη αξιοποιεί στο έπακρο τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται.

Αν πάλι στην ερώτηση «τι ζώδιο είσαι» σας απαντήσουν «γαμόσαυρος με ωροσκόπο φίδι», αλλάξτε γρήγορα κατεύθυνση. Ο οδηγός επιβίωσης δεν καλύπτει όλες τις περιπτώσεις «εμπόλεμων».

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα