Ο Στουρνάρας φταίει και για το χάλι της κυβέρνησης σας κύριε Λαφαζάνη;

Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, πήρε σήμερα τη σκυτάλη της επίθεσης σε βάρος του Στουρνάρα. Και μάλιστα, όχι για θέματα που αφορούν το γνωστό e-mail με τα στοιχεία για τα έργα και ημέρες της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ. Ο Λαφαζάνης θέτει θέμα «σκανδάλων» μιλώντας για εγκλήματα που έγιναν σχετικά

με την Αγροτική τράπεζα και το ΤΤ. Δηλαδή βάζει στο τραπέζι... ειδικά δικαστήρια για αποφάσεις της προηγούμενης κυβέρνησης, υπουργός της οποίας ήταν ο νυν διοικητής της ΤτΕ.

Έβγαλε μάλιστα και τη ζημιά, ότι σε μια βραδιά το Δημόσιο έχασε 13 δισ. ευρώ και ότι αυτά πρέπει να ερευνηθούν. Προφανώς επειδή έχει δουλέψει πολύ στη ζωή του γνωρίζει από αριθμούς ο κ. Λαφαζάνης. Αλλά απ' ότι θυμόμαστε στο ΚΚΕ και τον Συνασπισμό ήταν μια ζωή, οπότε από οικονομία δεν ξέρει ούτε τα βασικά. Όπως δεν ξέρει ότι αν η προηγούμενη κυβέρνηση δεν είχε κάνει την αναδιάρθρωση των τραπεζών τώρα ο κόσμος θα έκλαιγε τα λεφτά του. Αντί αυτών κανένας δεν έχασε ούτε ένα ευρώ από τις καταθέσεις του, μόνο κάτι βολεμένοι συνδικαλιστές φωνάζουν αν και «μπούκωσαν» από αποζημιώσεις και μπόνους. Αυτούς υπερασπίζεται ο κ. Λαφαζάνης.

Κανείς δεν αμφισβητεί ότι ο υπουργός είναι έντιμος άνθρωπος, αλλά αντί να κοιτά να κάνει καμιά σοβαρή δουλειά εκεί που μπήκε το μόνο που κάνει είναι να υπονομεύει τους άλλους και να ανακαλύπτει εσωτερικούς εχθρούς.

Αυτός δεν ήταν που θα έσκιζε τα μνημόνια; Αυτός δεν θα πλήρωνε τον ΕΝΦΙΑ; Αυτός δεν μίλαγε για σκάνδαλα με το Μέγαρο Μουσικής; Που είναι τώρα; Που κρύβεται; Ο Στουρνάρας του φταίει για το χάλι της κυβέρνησής του;

Καλά θα κάνει να δει πώς θα αντιμετωπίσει τη φορολογική λαίλαπα που έρχεται από το κόμμα του. Και να ξεχάσει ότι οι Ρώσοι φίλοι του θα του δώσουν 5 δισ. μπροστάντζα για έναν αγωγό που ούτε καν έχει σχεδιαστεί.

Ο κ. Λαφαζάνης είναι ο αρχηγός των ατάκτων στον ΣΥΡΙΖΑ. Αν θέλει να κάνει κριτική και καταγγελίες ας γυρίσει στο 1% και να μείνει εκεί. Γιατί για υπουργός σίγουρα δεν κάνει.

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα