Ο Σάντος, τα γκρέμισε όλα

16:55 1/7/2014 - Πηγή: Antinews

Πριν αλέκτωρ λαλήσει τρις ο Φερνάντο Σάντος επιβεβαίωσε με τον πιο γλαφυρό τρόπο ότι στο πιο κρίσιμο παιχνίδι στην ιστορία της Εθνικής ομάδας , αυτό κόντρα στην Κόστα Ρίκα υπήρχε πολύ σοβαρό πρόβλημα μεταξύ του ιδίου και των διεθνών.

Ο πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός, έχυσε την καρδάρα με το γάλα που μάζευε τέσσερα χρόνια στον πάγκο της Εθνικής αφού με το που πάτησε το πόδι του στην Πορτογαλία μιλώντας σε μέσον της πατρίδας του καταφέρθηκε ευθέως εναντίον των παικτών του καταλογίζοντας τους ουσιαστικά την ευθύνη του αποκλεισμού.

«Η ομάδα είχε καρδιά, αλλά λίγο μυαλό

στην παράταση. Η κούραση στοίχισε στην ομάδα για να γράψει ιστορία. Νομίζω ότι δεν είχαμε την φρεσκάδα για να νικήσουμε σ’ αυτό το παιχνίδι», τόνισε αρχικά ο Φερνάντο Σάντος στο Radio Noticias, της Πορτογαλίας ενώ στη συνέχεια έγινε πιο καυστικός.

«Υπήρχαν δυο - τρεις ποδοσφαιριστές που ενδιαφέρονταν περισσότερο για να γίνουν οι πρωταγωνιστές και να πετύχουν ένα ιστορικό γκολ. Τους απασχολούσε περισσότερο να πετύχουν το γκολ της Ελλάδας απ’ ό,τι να κυκλοφορήσει η μπάλα και αυτό οδήγησε σε αρκετά λάθη, σε αρκετές απώλειες της μπάλας».

Αυτές οι δυο αράδες ήταν αρκετές για να χαλάσουν την σημαντικότερη στιγμή της Εθνικής μετά την κατάκτηση του Euro. Ουδείς μπορεί να γνωρίζει τι ήταν αυτό που έκανε τον Σάντος να βγάλει αυτό το χαρακτήρα μετά από τέσσερα χρόνια στον πάγκο της Εθνικής όλοι ωστόσο συμφωνούν πως οι δηλώσεις του είναι ένα τεράστιο φάουλ που χαλάει ότι χτίστηκε με κόπο.

Επίσημη αντίδραση πάντως της ΕΠΟ δεν υπάρχει στις παραπάνω δηλώσεις ίσως και γιατί η ομάδα και μέλη της διοίκησης μαζί με τον πρόεδρο της βρίσκονται στο δρόμο της επιστροφής (προσγειώνονται στις 18:30 στο “Ελ. Βενιζέλος”). Αντίθετα αντέδρασε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός Γιάννης Αλαφούζος που μέσω της προσφιλούς του μεθόδου ,μέσω twitter, σχολίασε τις δηλώσεις του Πορτογάλου εκλέκτορα « Χρεώνει στους παίκτες τον αποκλεισμό. Ντροπή δεν αξιοποίησε τους νέους Έλληνες παίκτες υποταγμένος στις εμμονές του» έγραψε χαρακτηριστικά ανοίγοντας ένα νέο κύκλο αντιπαραθέσεων που όπως φαίνεται θα κρατήσει αρκετά

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα