Ο Νικήτας δεν θέλει να τον ξεχάσουμε με τίποτα

Μια ακόμη παρέλαση από τα «παράθυρα» έκανε ο Νικήτας Κακλαμάνης, λίγους μήνες πριν τις αυτοδιοικητικές εκλογές, θέλοντας προφανώς να μας υπενθυμίσει ότι είναι εδώ. Κι έκανε και προβλέψεις, κοιτάζοντας το μέλλον μέσα από το δικό του… πολιτικό μέλλον. Δεν απέκλεισε τη διεξαγωγή τριπλών εκλογών το Μάιο σε περίπτωση ευνοϊκής συγκυρίας.

Όπως ανέφερε: «μπορεί το Σύνταγμα να λέει ότι εκλογές

γίνονται κάθε τέσσερα χρόνια, ωστόσο δεν είναι κάτι που το απαγορεύει». Κάνοντας μια αναδρομή στο γεγονός ότι ο ίδιος γνωρίζει πάρα πολλά χρόνια τον πρωθυπουργό, τόνισε ότι ο κ Σαμαράς λειτουργεί πάντα θεσμικά ωστόσο «εάν ο κ. Σαμαράς αντιληφθεί ότι δεν τηρούνται τα συμφωνηθέντα, μην εκπλαγείτε αν θυμηθεί τον Σαμαρά του 1993» είπε χαρακτηριστικά.

Είπε επίσης ότι εάν γίνουν τριπλές εκλογές θα θέσει υποψηφιότητα για βουλευτής, ενώ εάν γίνουν διπλές θα θέσει υποψηφιότητα για το δήμο Αθηνών. « Δεν πιστεύω ότι η ΝΔ θα δώσει επίσημα το χρίσμα για τις δημοτικές εκλογές» είπε ο ίδιος. Έτσι κι αλλιώς αυτός θα είναι εκεί, παρών, δεν πάει σπίτι του με τίποτε.

Τι είναι άραγε καλύτερο για τον Νικήτα; Ξανά δήμαρχος, αλλά πολλοί αμφιβάλλουν ότι θα περάσει στο δεύτερο γύρο; Ή ξανά βουλευτής, αφού με τον δήθεν «αντιμνημονιακό» του κερδίζει ψήφους. Όπως κάνουν κι άλλοι που λένε τραγούδια, έξω από το χορό βεβαίως…

Keywords
Τυχαία Θέματα