Ο μεγάλος έρωτας της Βικιπαίδεια με τη Ντόρα αποκαλύπτεται

18:34 3/2/2012 - Πηγή: Antinews

Η Βικιπαίδεια υμνεί τη Ντόρα και επιτίθεται (νομίζει δηλαδή) στο Antinews

Μετά τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, και τις υβριστικές και συκοφαντικές επιθέσεις στο πρόσωπό του, η Βικιπαίδεια σήμερα επιτίθεται στο antinews.

Κρατώντας (μονίμως) κλειδωμένο το «λήμμα» Σαμαράς και προσθέτοντας τη φράση «η ουδετερότητα αυτού του άρθρου αμφισβητείται. Πιθανότατα παρουσιάζει κάποια γεγονότα ή απόψεις μονομερώς ή με δυσανάλογη ισορροπία σε σχέση με την αντίστοιχη βαρύτητά τους», οι συγγραφείς του άρθρου, επέλεξαν σήμερα να επιτεθούν με ύβρεις κατά του antinews για την κριτική του στις κατάπτυστες αναφορές κατά του προέδρου της Ν.Δ.

Συγκεκριμένα σήμερα,  οι συγγραφείς του άρθρου, προστατευμένοι από τους διαχειριστές της σελίδας αναφέρουν:

 «Με έκπληξη διαπίστωσα ότι στο Antinews ανέβηκε αυτό το άρθρο: http://www.antinews.gr/2012/02/02/144763/

Υποθέτω λοιπόν ότι οι όροι “κομματόσκυλα” και “παιδιά κομμάτων” είναι επίσημα επιτρεπτοί στη συζήτηση αυτού του άρθρου. Κυρίως όμως οι απαντήσεις σε ανθρώπους-ανώνυμους που έρχονται για βανδαλισμούς και για να περάσουν το κομματικό φυλλάδιο τους επάνω στη Wikipedia. Ας είμαστε προσεκτικοί όλοι μας από εδώ και στο εξής. Βεβαιώς το άρθρο οφείλει να παραμείνει κλειδωμένο και να μην δωθεί η παραμικρή σημασία σε “τυχαία” ατομάκια που έρχονται με το copy-paste οπλισμένο.

Να τονίσω σε αυτό το σημείο, ότι το ίδιο το site παραθέτει με ανακρίβειες και ψεύτικο copy-paste πράγματα που ΔΕΝ έχουν γραφτεί στην wiki-σελίδα για τον Αντώνη Σαμαρά. Μιλάμε για σκέτη παράνοια. Πλέον όμως ξέρουμε με ποιους ακριβώς έχουμε να κάνουμε. Ntonto55 13:37, 3 Φεβρουαρίου 2012 (UTC)

Edit: Παρακαλώ δείτε στα comments του site έναν χρήστη με nickname “Επικοινωνιακή ομάδα Ν.Δ.”, καθώς και το περιεχόμενο τους. Ντρέπομαι που ζω σε αυτή τη χώρα, ειλικρινά. Ntonto55 13:39, 3 Φεβρουαρίου 2012 (UTC)»

Τις τελευταίες τέσσερις εβδομάδες συγγραφείς των ύβρεων και διαχειριστές (σε αγαστή συνεργασία) απέκλειαν όποιον είχε αντίθετη άποψη, κλείδωναν επί μακρόν το λήμμα «Σαμαράς», και διέγραφαν σε κλάσμα δευτερολέπτου όποια αλλαγή προσπαθούσε οποιοσδήποτε αντικειμενικός χρήστης να υποβάλλει.

Διαβάστε τους αποκαλυπτικούς (και σπαρταριστούς) διαλόγους μεταξύ συκοφαντών και διαχειριστών όπως αποτυπώνονται στις σελίδες της Βικιπαίδεια. Πώς ακριβώς οι αυτουργοί,  συνεννοούνται μεταξύ τους, πριν «διαπράξουν το έγκλημα», πώς αποκλείουν την αντίθετη άποψη και πώς τεκμηριώνουν το «κλείδωμα» χρηστών και άρθρου:

«Δυστυχώς είχαμε μερικά λεπτά πριν και νέα επεξεργασία του εν λόγω χρήστη. Έκανα αναίρεση, αλλά όντως χρειάζεται κλείδωμα και μάλιστα άμεσα. Ntonto55 22:05, 31 Ιανουαρίου 2012» (σ.σ. αναφέρεται σε χρήστη με αντίθετη τεκμηρίωση και άποψη από τη δική τους)

 «Κανένας χρήστης δεν έχει πραγματικές ενστάσεις για την αντικειμενικότητα του άρθρου και όλη η ιστορία έχει ξεκινήσει από έναν ανώνυμο με καταφανείς δεσμούς με το κόμμα της ΝΔ, αφού προσθέτει κομματικά κείμενα.

Ούτως ή άλλως το άρθρο έχει ήδη στρ

Keywords
Αναζητήσεις
τσαμηδες βικιπαιδεια
Τυχαία Θέματα