"Ο Μαυρίκος κάηκε ζωντανός στην Porsche της γυναίκας του στην Αττική Οδό"

21:02 9/6/2016 - Πηγή: Antinews

Τραγικό θάνατο στο όχημα βρήκε ο εκδότης της εφημερίδας Ακρόπολη, Παναγιώτης Μαυρίκος, ο οποίος κάηκε ζωντανός στην Porsche Cayenne που οδηγούσε.

Το δυστύχημα σημειώθηκε μεταξύ των κόμβων Ηρακλείου-Μεταμόρφωσης στην Αττική Οδό στο ύψος του εμπορικού κέντρου The Mall. To αυτοκίνητό

του κινείτο στο ρεύμα προς Ελευσίνα, όταν για αδιευκρίνιστο λόγο [Διαβάστε σχετικό ΕΔΩ], τυλίχθηκε στις φλόγες και ο οδηγός εγκλωβίστηκε εντός του οχήματος χωρίς να προλάβει να αντιδράσει[Διαβάστε σχετικό ΕΔΩ].

Οι αστυνομικοί ερευνούν αν η ανάφλεξη οφείλεται σε σύντομη πρόσκρουση στο στηθαίο ασφαλείας, αν υπήρξε κάποιο μηχανολογικό πρόβλημα [Διαβάστε σχετικό ΕΔΩ] αλλά και αν θα μπορούσε το συμβάν να προέρχεται από δολιοφθορά [Διαβάστε σχετικό ΕΔΩ]. Ήδη για τον λόγο αυτό εξετάζονται οι κάμερες που καλύπτουν όλο το δίκτυο της Αττικής Οδού.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές ο εκδότης οχήματος ανασύρθηκε απανθρακωμένος σε τέτοιο βαθμό που ήταν αδύνατο να αναγνωριστεί εάν το πτώμα ανήκε σε άνδρα ή γυναίκα. Η σύζυγός του ενημέρωσε πως ο εκδότης είχε από το πρωί το όχημά της οπότε και κλήθηκε να μεταβεί στο ΚΑΤ προκειμένου να αναγνωρίσει εάν η σορός ανήκει στον Παναγιώτη Μαυρίκο.

Την είδηση του τραγικού θανάτου του γνωστού εκδότη επιβεβαίωσε και ο γνωστός ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας, δικηγόρος του Παναγιώτη Μαυρίκου, ο οποίος μιλώντας στα parapolitika.gr, ανέφερε ότι ο απανθρακωμένος άνδρας στην Αττική Οδό είναι ο γνωστός εκδότης Παναγιώτης Μαυρίκος.

Σύμφωνα με τον κ. Κούγια, ο εκδότης Παναγιώτης Μαυρίκος, αναζητούνταν τόσο από τον ίδιο -καθώς είχαν ραντεβού- όσο και από τους συνεργάτες του αλλά και την οικογένειά του, χωρίς αποτέλεσμα. Ο Αλέξης Κούγιας είπε ότι προσπάθησε να μεταβεί στο σημείο, χωρίς να τα καταφέρνει γιατί όλοι οι δρόμοι στη γύρω περιοχή είναι αποκλεισμένοι.

Τα σενάρια που εξετάζει η ΕΛΑΣ για τον θάνατο του Μαυρίκου

Στα εγκληματολογικά εργαστήρια έχει μεταφερθεί η Porsche Cayenne που οδηγούσε ο εκδότης Παναγιώτης Μαυρίκος ο οποίος κάηκε ζωντανός στην Αττική Οδό στο ύψος του εμπορικού κέντρου The Mall.

Οι αρχές θα το ερευνήσουν εξονυχιστικά στην προσπάθειά τους να ανακαλύψουν από πού ξεκίνησε η πυρκαγιά και αν υπήρχε το οποιοδήποτε μηχανικό πρόβλημα. Θα πάρουν καταθέσεις σχετικά με το πού στάθμευε το αυτοκίνητο η οικογένεια και αν σε εκείνο το σημείο υπήρχε η δυνατότητα πρόσβασης και δολιοφθοράς από τρίτο πρόσωπο. Διαβάστε την συνέχεια ΕΔΩ

eleftherostypos.gr

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα