Ο κ. Καψής ανέλαβε να μας σώσει από τον ΣΥΡΙΖΑ

18:37 2/1/2014 - Πηγή: Antinews

Δεύτερη ημέρα του νέου έτους , θέματα δεν υπάρχουν κι έτσι ο έχων πείρα από αυτά υφυπουργός Δημόσιας Τηλεόρασης, Παντελής Καψής, γέμισε το διαδίκτυο με πόνημά του για την απειλή του ΣΥΡΙΖΑ. Όπου σε ένα αδιάφορο δημοσιογραφικά και λογοτεχνικά κείμενο παρουσιάζει με δικά του λόγια την κατεστημένη προπαγάνδα για τον ΣΥΡΙΖΑ.

Θα ήταν κακία να πούμε ότι ο κ. Καψής φρόντισε να ενισχύσει

την κυβερνητική προπαγάνδα κατά του ΣΥΡΙΖΑ σε μια στιγμή όπου επιλεκτικές διαρροές από το Μαξίμου φέρουν τον κ. Σαμαρά λίαν εκνευρισμένο για τις επιλογές και πρακτικές του κ. υφυπουργού στην Δημόσια Τηλεόραση. Για να μην επαναλαμβανόμαστε, διαβάστε αναλυτικά εδώ πως ο κ. Καψής έκανε την ΔΤ παραμάγαζο δικό του και του ΠΑΣΟΚ.

Ας αφήσουμε, επίσης, μέρες που είναι, ασχολίαστο τον … εκνευρισμό του κ. Πρωθυπουργού. Τι περίμενε δηλαδή από έναν πασόκο που ο ίδιος επέλεξε για να του τραβάει την καρέκλα μαζί με τον Βενιζέλο; Κι ας ασχοληθούμε λίγο με την ουσία του πονήματος του κ. Καψή.

Ποια είναι αυτή; Ένας πρωτεργάτης του “πασοκιστάν” και του “ανδρεοπαπανδρεϊσμού” που φέρουν την πρωταρχική ευθύνη για την χρεοκοπία και την κατάντια της χώρας, μας κάνει μάθημα για το πως θα αποφύγουμε αυτά που υποστήριζε ο ίδιος από τους νεόκοπους αντιγραφείς του ΣΥΡΙΖΑ.

Έλεος, δηλαδή. Όχι να μας κάνει και μάθημα ο κ. Καψής. Δεν θα βγει ποτέ στον τόπο αυτό μια δεξιά κυβέρνηση;

Β.Ζ.

Keywords
Τυχαία Θέματα