Έτοιμος για το “Ναι” ο Γιαννακόπουλος

14:36 2/1/2014 - Πηγή: Antinews

Αισιόδοξα μηνύματα φέρνει το 2014 για τους φίλους του Παναθηναϊκού. Τα νέα που φτάνουν από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο σχετικά με το ενδιαφέρον του να ασχοληθεί ενεργά με την ΠΑΕ είναι καλά κι όλα δείχνουν ότι το φλερτ οδεύει ολοταχώς προς γάμο.

Ο ισχυρός άνδρας της πράσινης ΚΑΕ έχει δεσμευτεί ότι

θα επισπεύσει όσο μπορεί τον έλεγχο και θα δημοσιοποιήσει την απόφασή του τις πρώτες μέρες της νέας χρονιάς αφού επιδίωξή του είναι να μην χάσει ούτε μια μέρα στην προσπάθειά για την ανασυγκρότηση του Παναθηναϊκού.

Το τελευταίο διάστημα ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος εκτός από τον οικονομικό έλεγχο της ΠΑΕ που διενεργούν οι συνεργάτες του έχει επιδοθεί σε μια σειρά επαφών προκειμένου να οριστικοποιήσει την ομάδα των συνεργατών που θα δημιουργήσει προκειμένου να διοικήσουν τον Παναθηναικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες Έλληνες συμπαίκτες δεν προβλέπονται σε αυτή την ομάδα η οποία δεν θα φαίνεται πουθενά έχοντας εξουσιοδοτήσει τον ίδιο τον Δ. Γιαννακόπουλο για να ασκεί διοίκηση.

Ωστόσο παραμένει ακόμη άγνωστος ο ρόλος που θα παίξει ο νυν πρόεδρος της ΠΑΕ Γιάννης Αλαφούζος χωρίς την συνδρομή του οποίου ο Παναθηναϊκός σήμερα θα είχε ακόμη μεγαλύτερα προβλήματα.

Keywords
Τυχαία Θέματα