Ο διάβολος κρύβεται στο νομοσχέδιο για την ΕΡΤ

17:03 6/3/2015 - Πηγή: Antinews

Πέπλο μυστηρίου καλύπτει την υπόθεση της δημοσιοποίησης του περιεχομένου του νομοσχεδίου για την ΕΡΤ το οποίο υποτίθεται ότι θα κατατίθετο χθες στη Βουλή για να μπει τέλος στο «μαύρο» και να κυματίζει δικαίως μεσίστια η σημαία που σήκωσε προεκλογικά ο ΣΥΡΙΖΑ.

Για κάποιους μυστηριώδεις λόγους – άλλοι λένε ότι δεν έχει αποτιμηθεί το κόστος λειτουργίας, άλλοι ότι υπάρχουν θολά σημεία

με ΝΕΡΙΤ και άλλοι ότι απλώς ασθενεί ο νομικός σύμβουλος – ο καθ’ ύλην αρμόδιος υπουργός Νίκος Παππάς, τηρεί σιγήν ιχθύος και αφήνει στα κρύα του λουτρού 2.200 εργαζομένους που θα επαναπροσληφθούν – για να δικαιωθούν τα προεκλογικά κρεσέντο των ΣΥΡΙΖαίων πολιτευτών.

Πηγές της κυβέρνησης που δεν κρύβουν τη δυσαρέσκειά τους για το μικρό ηθικοπολιτικό «βατερλώ» αναφέρουν ότι η καθυστερεί η κατάθεση του νομοσχεδίου εξ αιτίας του επικείμενου Eurogroup της Δευτέρας, καθώς έπρεπε να πλαισιωθεί με μια έκθεση κοστολόγησης.

Πάντως, την ίδια ώρα, η κυβέρνηση επεσήμανε ότι το δημοσιονομικό κόστος θα είναι μηδενικό. Τώρα πως θα είναι μηδενικό όταν επαναπροσληφθούν τόσοι εργαζόμενοι, χωρίς καν μια για τα μάτια του κόσμου αξιολόγηση δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε. Το βέβαιο είναι ότι τη νύφη θα πληρώσει ο ελληνικός λαός με την αύξηση του ανταποδοτικού τέλους έστω κατά 1 ευρώ τον μήνα. Λεπτομέρειες, αλλά εκεί κρύβεται ως γνωστόν και ο διάβολος.

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα