Ευρωπαϊκά βλέμματα πάνω στον κόσμο της ΑΕΚ

16:02 6/3/2015 - Πηγή: Antinews

Το παιχνίδι της Τετάρτης με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ αποτελεί για την ΑΕΚ εκτός από αγωνιστική πρόκληση και ένα μεγάλο στοίχημα για την συμπεριφορά των φιλάθλων της σε ματς υψηλού κινδύνου.

Η Ένωση επιστρέφει την επόμενη χρονιά στη μεγάλη κατηγορία αλλά είναι πολύ πιθανό αν ξεπεράσει το εμπόδιο του Ολυμπιακού

να επιστρέψει , μέσω του Κυπέλλου και στα Ευρωπαϊκά σαλόνια.

Με δεδομένο το ενδιαφέρον της UEFA για τις εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο η ΑΕΚ θέλει να περάσει ένα νέο ύφος και ήθος προς τα έξω ώστε να έχει την ανάλογη αντιμετώπιση.

Η συνάντηση του υφυπουργού Σταύρου Κοντονή με τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής ομοσπονδίας Μισέλ Πλατινί στη Νιόν της Ελβετίας δυο εικοσιτετράωρα πριν τη σέντρα του μεγάλου αγώνα δεν περνάει απαρατήρητη από τους ανθρώπους της ΑΕΚ που κάλεσαν ήδη στο γήπεδο το νέο υφυπουργό.

Ήδη εξάλλου υπάρχει ανοικτή αλληλογραφία των υπευθύνων των διεθνών σχέσεων της Ένωσης με ανθρώπους της UEFA και σύμφωνα με πληροφορίες στελέχη της έχουν προσκληθεί για να βρεθούν στο ΟΑΚΑ την Τετάρτη.

Έρθουν δεν έρθουν πάντως η ΑΕΚ θέλει να κάνει μπούσουλα την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό και να ανεβάσει τις μετοχές της και σε αυτό το επίπεδο στην Ευρώπη.

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα