Ο Αρης Σπηλιωτόπουλος υποψήφιος για τον Δήμο Αθηναίων

Την υποψηφιότητά του για το δήμο της Αθήνας αναμένεται να ανακοινώσει το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα ο Αρης Σπηλιωτόπουλος, λύνοντας το «γόρδιο δεσμό» που είχε δημιουργηθεί σχετικά με το ποιος θα κατέβει στις δημοτικές εκλογές από τη Νέα Δημοκρατία.

Παρά το γεγονός ότι δεν υπάρχουν χρίσματα από την πλευρά της

Συγγρού, πληροφορίες του antinews αναφέρουν ότι ο κ. Σπηλιωτόπουλος θα έχει τη στήριξη του συνόλου του κομματικού μηχανισμού καθώς θεωρείται ότι μπορεί να επικρατήσει στο μεγαλύτερο δήμο της χώρας και να αλλάξει πλήρως το κλίμα για τη ΝΔ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Σπηλιωτόπουλος μετρήθηκε σε δημοσκοπήσεις που έχουν γίνει και προηγείται με σημαντικά μάλιστα δυναμική. Δεύτερος στις προτιμήσεις των ψηφοφόρων φέρεται να είναι ο Ηλίας Κασιδιάρης, ασχέτως με το αν θα κατέβει ως «Χρυσή Αυγή» ή ως «Ελληνική Αυγή». Βεβαίως σε εκκρεμότητα είναι οι δικαστικές εμπλοκές του κ. Κασιδιάρη κι αν τελικά θα μπορέσει να κατέβει στις εκλογές.

Τρίτος στις δημοσκοπήσεις είναι ο νυν δήμαρχος, Γιώργος Καμίνης, ο οποίος υποστηρίζεται από το ΠΑΣΟΚ και τη ΔΗΜΑΡ ενώ στην τέταρτη θέση βρίσκεται ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης, εκλεκτός του Αλέξη Τσίπρα.

Προφανώς θα αλλάξουν πολλά στην πορεία προς τις εκλογές καθώς η αναμέτρηση θα είναι ιδιαίτερα σκληρή, ωστόσο, στη ΝΔ εκτιμούν ότι ο κ. Σπηλιωτόπουλος μπορεί να κερδίσει όποιον αντίπαλο βρει μπροστά του στο δεύτερο γύρο.

Πυρετός διεργασιών γίνεται και για τους άλλους μεγάλους δήμους με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι στον Πειραιά «παίζει» ακόμη η υποψηφιότητα του νυν δημάρχου Β. Μιχαλολιάκου ενώ ακούστηκε και ο Γ. Μόραλης, πρόεδρος της Σούπερ Λίγκα. Αντίπαλός του θα είναι ο Θ. Δρίτσας από τον ΣΥΡΙΖΑ. Για τη Θεσσαλονίκη από τη ΝΔ ακούγεται έντονα το όνομα του νυν αναπληρωτή υπουργού Περιβάλλοντος, Στ. Καλαφάτη.

Υποψήφιος και ο Νικήτας Κακαλαμάνης

Στο μεταξύ την υποψηφιότητά του για τον Δήμο Αθήνας ανακοοίνωσε και ο Νικήτας Κακαλαμάνης

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα