Ο Άλις Κούπερ τρολάρει Χίλαρι και Τραμπ και κατεβαίνει για πρόεδρος!

Την υποψηφιότητά του ως ανεξάρτητος στις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ ανακοίνωσε ο Αμερικανός τραγουδιστής Άλις Κούπερ.

Με σύνθημα «Ένας ταραγμένος άνθρωπος για ταραγμένους καιρούς» ο θρυλικός Αμερικανός ροκ σταρ γνωστοποίησε την υποψηφιότητά του μέσα από την προσωπική του σελίδα.

Και φυσικά έχει και τραγούδι για

την καμπάνια του. Έτοιμο από το… 1972 και δεν είναι άλλο από το θρυλικό Elected.

Τα σχέδιά του τα είχε ανακοινώσει μέσω Facebook από τις 22 Ιουλίου. Έχει μάλιστα ήδη και δυο site αφιερωμένα στην υποψηφιότητά του. Το aliceforpresident.com και το votealicecooper.com. «Σε αυτούς τους προβληματικούς καιρούς, χρειάζεται ένα… προβληματικό μυαλό. Αυτοί οι προβληματικοί καιροί καλούν τον Alice Cooper. Και είπε ο Alice: Γιατί όχι εγώ; Έχω μπλουζάκια να πουλήσω…», αναφέρεται στο site της καμπάνιας του. (Ναι, ναι, φυσικά πουλιούνται μπλουζάκια κι άλλα πολλά για όποιον ενδιαφέρεται στην τιμή των 15 και των 40 δολαρίων).

Μιλά σε όλους όσοι δεν θέλουν να ψηφίσουν την Χίλαρι Κλίντον ή τον Ντόναλντ Τραμπ τονίζοντας πως «αν θέλετε να στηρίξετε μια πλατφόρμα δράσης που πραγματικά μετράει, τότε στηρίξτε τη δικιά μου».


Ακόμη δημοσιοποίησε ένα πρόγραμμα δέκα σημείων με τις πολιτικές θέσεις της εκστρατείας του. Ζητάει την επιστροφή του Μπράιαν Τζόνσον στους AC/DC, την κατάργηση μολυβιών και βιβλίων, αλλά και την απαγόρευση των σέλφι.

Επίσης θέλει να μετονομαστεί το Big Ben σε «Big Lemmy» κάνοντας αναφορά στον θάνατο του κατά κόσμον Ιαν Φρέιζερ Κίλμιστερ, τραγουδιστή, μπασίστα και εκ των δημιουργών των Motörhead.

Προτείνει την εισαγωγή του Γκράουτσο Μαρξ στο χαρτονόμισμα των 50 δολαρίων, αλλά και νέου χαρτονομίσματος των 20 λιρών με τον Πίτερ Σέλερς στην Μεγάλη Βρετανία.

eleftherostypos.gr

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα