Μυρίζει αίμα στη Μεσογείων

Αίμα, πολύ αίμα ζητούν να κυλήσει στη Μεσογείων οι μέτοχοι της Τηλέτυπος Α.Ε. που ελέγχει το τηλεοπτικό κανάλι Mega. Όσα γράφονται περί απαιτήσεων τραπεζών για μείωση του προσωπικού κατά 40% ωχριούν μπροστά στα κελεύσματα των εργοδοτών που βλέπουν τις ζημιογόνες χρήσεις να διαδέχονται η μια την άλλη και τις μακροπρόθεσμες υποχρεώσεις να φτάνουν στον Θεό (120 εκατ. Ευρώ).

Στην τελευταία συνεδρίαση του ΔΣ της εταιρίας την περασμένη Πέμπτη ασκήθηκε

σφοδρή πίεση για απομάκρυνση 150 εργαζομένων, 30 από το δημοσιογραφικό, 60 από το διοικητικό και ισάριθμοι από το τεχνικό τμήμα. Όμως οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο αριθμός αυτός δεν συνιστά παρά μια εκκίνηση για διαπραγματεύσεις με τα στελέχη του καναλιού που πρέπει να σώσουν την τιμή του αλλά κυρίως τους δείκτες τηλεθέασης που χωρίς προσωπικό θα είναι αδύνατον να συγκρατήσουν τον κατήφορό τους.

Εν τω μεταξύ τη Μαρία Σαράφογλου, την Αντριάνα Παρασκευοπούλου και την Εύα Αντωνοπούλου πρότεινε ο διευθυντής ειδήσεων του MEGA Χρήστος Παναγιωτόπουλος στους μετόχους την περασμένη εβδομάδα όταν ρωτήθηκε σχετικά κατά την διάρκεια της συνεδρίασης του ΔΣ της ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ ΑΕ. Τι απάντησαν οι μεγαλομέτοχοι στο άκουσμα των ονομάτων που πρότεινε το στέλεχος; «Θα το σκεφτούμε και θα αποφασίσουμε».

Σημειώνεται ότι στη συνεδρίαση του ΔΣ της Πέμπτης 17 Ιουλίου η μόνη απόφαση που πάρθηκε ήταν η έγκριση της πρότασης από την διεύθυνση προγράμματος να αναλάβει την πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή του καναλιού ο Μάρκος Σεφερλής.

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα