Μοντέλα και γνωστά ονόματα της αθηναϊκής ελίτ στις ατζέντες του ροζ κυκλώματος

Ο μάνατζερ, που είχε συνεργαστεί και με Ελληνίδες πορνοστάρ, το έχει σκάσει στη Γαλλία, σύμφωνα με αξιωματικούς, ψάχνουν όμως εκτενώς και την πληροφορία πως βρίσκεται στο νησί των ανέμων, την Μύκονο…

Από την άλλη, οι άνδρες της Δίωξης Οργανωμένου Εγκλήματος έχουν ανακαλύψει ονόματα φωτιά σε δυο από τους 11 συνολικά υπολογιστές που κατάσχεσαν και στους οποίους ήταν καταχωρημένα τα ταξίδια που έκαναν τα μοντέλα στη Γαλλία για να προσφέρουν τις ερωτικές υπηρεσίες τους έναντι υψηλών αμοιβών.

Στα συγκεκριμένα αρχεία υπάρχουν και ονόματα γνωστών μανεκέν που είχαν περάσει από το γραφείο του.

Είναι γεγονός πως η Αστυνομία φαίνεται να έχει καταγράψει και τηλεφωνήματα στα οποία ακούγεται ο καταζητούμενος μάνατζερ να κανονίζει «ροζ» ραντεβού για τα κορίτσια σε Γαλλία και Γερμανία.

Τώρα μένει να γίνει και άρση απορρήτου για να διαπιστωθεί ποια μοντέλα βρίσκονταν στην άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής και δέχονταν να κάνουν βίζιτες πολυτελείας στα σαλόνια του Παρισιού.

Από την άλλη πλευρά, στην ατζέντα του κυκλώματος με τους πελάτες, όπως αναφέρει η Espresso, φιγουράρουν ονόματα της αθηναϊκής ελίτ, που πλήρωναν τρελά ποσά για να περνούν κολασμένες νύχτες με καλλίγραμμα μοντέλα και πορνοστάρ.

Στο κύκλωμα ήταν διεθνές, με γραφεία σε τέσσερις πόλεις, Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Παρίσι και Βερολίνο, 42 υπαλλήλους με μισθολόγιο (οδηγοί, τηλεφωνήτριας κτλ.), ενώ φαίνεται ότι εκδίδονταν, σταθερά, τουλάχιστον 30 κοπέλες.

Στην Ελλάδα οι πελάτες πλήρωναν 200 ευρώ για μια ώρα με ένα από τα κορίτσια του κυκλώματος.

eleftherostypos.gr/

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα