«Μετάλλιο» για το χειρότερο tweet στην Παπαχρήστου από το Time

Μετάλλιο στους Ολυμπιακούς του Λονδίνου μπορεί να μην πήρε –αφού τελικά ούτε καν πήγε- αλλά τη δεύτερη θέση κατάφερε να την πάρει. Έστω και αν ήταν αρνητική. Η Βούλα Παπαχρήστου έκανε για μια ακόμα φορά τους χρυσαυγίτες υπερήφανους: το ρατσιστικό tweet που είχε γράψει της έδωσε τη δεύτερη θέση στη λίστα με τα χειρότερα tweets του 2012, του περιοδικού Time.

«Με τόσους Αφρικανούς στην Ελλάδα… Τουλάχιστον τα κουνούπια του Δυτικού Νείλου θα τρώνε σπιτικό φαγητό!!!» είχε γράψει, κάτι το οποίο, τελικά, της στοίχισε τη συμμετοχή στους Αγώνες.

Υπάρχουν (;) και χειρότερα πάντως: την πρώτη θέση κατέκτησε το βρετανικό κατάστημα CelebBoutique που ντύνει διασημότητες. Όταν οι υπεύθυνοι του είδαν ότι πρώτη στα trending topics ήταν η λέξη Aurora, δεν φρόντισαν να μάθουν το λόγο, τη μαζική δολοφονία δηλαδή στην πρεμιέρα του Μπάτμαν στην Aurora του Κολοράντο. Έτσι τουίταραν περιχαρείς: #Aurora is trending, clearly about our Kim K inspired #Aurora dress), για μια δημιουργία τους που έτυχε να έχει το ίδιο όνομα…

http://newsfeed.time.com/2012/12/04/top-10-news-lists/slide/racism-at-the-olympics/

Keywords
Τυχαία Θέματα