Μετά το νομοσχέδιο η "Αγιά Σοφιά"

13:07 6/5/2015 - Πηγή: Antinews

Την ψήφιση του νομοσχεδίου για τη βία στον Αθλητισμό περιμένουν στην ΑΕΚ για να δουν την υπόθεση του γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια να μπαίνει στην τελική του ευθεία.

Η κατασκευή του νέου «σπιτιού» της Ένωσης έχει κολλήσει το τελευταίο διάστημα παρά το ότι έχουν ξεπεραστεί σημαντικά εμπόδια όπως η προσφυγή των κατοίκων στο συμβούλιο της Επικρατείας , η οποία και απορρίφθηκε, η αντίδραση του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας και Χαλκηδόνας που υπήρξε συναίνεση κι άλλα

δευτερεύοντα που κωλυσιεργούσαν.

Στην ΑΕΚ περιμένουν πλέον την οικοδομική άδεια που θα εκδώσει το ΥΠΕΚΑ για να μπουν οι μπουλντόζες στο οικόπεδο και άδεια δεν βλέπουν . Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας ψήφισης του νομοσχεδίου για τη βία στον Αθλητισμού που ολοκληρώνεται την Πέμπτη, ο Δημήτρης Μελισσανίδης αναμένεται να αναλάβει μια σειρά πρωτοβουλιών προκειμένου να μπουν μπροστά τα σκαπτικά μηχανήματα και να ξεκινήσει το έργο της κατασκευής που περιμένουν οι φίλοι της Ένωσης εδώ και 12 χρόνια.

Ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ έχει αποφασίσει να «τρέξει» προσωπικά πλέον τις διαδικασίες κάνοντας σειρά επαφών με τους καθ’ ύλην αρμόδιους με σκοπό τα έργα να ξεκινήσουν εντός καλοκαιριού. Το ποσοστό επιτυχίας αυτής της προσδοκίας αναμένεται να φανεί τις επόμενες ημέρες του Μαΐου.

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα