Μέχρι δυο γκολ στο Φάληρο


Μεγάλες μάχες στα αποψινά τελευταία παιχνίδια των ομίλων του Champions League. Εκτός από τον όμιλο της Μπαρτσελόνα και της Μίλαν, όπου όλαν έχουν κριθεί, στους υπόλοιπους 3 τα πάντα είναι ανοικτά. Ολοκληρώνονται λοιπόν οι όμιλοι 5-8 με το ελληνικό ενδιαφέρον αμείωτο για την αναμέτρηση Ολυμπιακού-Άρσεναλ. Οι Λονδρέζοι έχουν ήδη περάσει και δεν χάνουν την πρωτιά ότι κι αν γίνει σήμερα. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι

θα χαρίσουν το ματς, καθώς σε καμία περίπτωση δεν θέλουν να υποβαθμίσουν το fair play της διοργάνωσης. Ο Ολυμπιακός θέλει τη νίκη και παράλληλα να μην κερδίσει η Μαρσέιγ τη Ντόρτμουντ. Στη χειρότερη θέλει να διασφαλίσει τη συνέχιση της ευρωπαϊκής πορείας μέσω  Europa League.

Ακόμα και με ισοπαλία απέναντι στην Άρσεναλ, ο Ολυμπιακός μπορεί  υπό προϋποθέσεις να πάρει την πρόκριση στους «16», είτε  στην ισοβαθμία με τη Ντόρτμουντ, είτε στην τριπλή ισοβαθμία, αλλά εκεί θα μετρήσουν τα γκολ του αγώνα στη Γερμανία και έτσι το σενάριο αυτό είναι ανοικτό.

Στο στοίχημα φαβορί θεωρούν τον Ολυμπιακό οι εταιρείες με την τιμή του να πέφτει στο 1.85. Θα ακολουθήσουμε μια πιο συντηρητική επιλογή: το under είναι πολύ πιθανό να επιβεβαιωθεί με την τιμή του στο 1.60. Αν θέλουμε και μία ακόμη επιλογή ελκυστικό δείχνει το Χ στο Τσέλσι-Βαλένθια, αποτέλεσμα που οδηγεί και τους δύο στην επόμενη φάση, ανεξαρτήτως του αποτελέσματος στο  Γκενκ-Λεβερκούζεν.

Πρόταση:

Ολυμπιακός-Άρσεναλ under απόδοση 1.60

Τσέλσι-Βαλένθια Χ απόδοση 3.60

Δυάδα απόδοση 5.76

 ΜΟ

Keywords
Τυχαία Θέματα