Με αγκαλίτσες και κοινά αποδεκτό πρόεδρο ξεκινούν οι αιώνιοι

19:26 1/7/2014 - Πηγή: Antinews

Στην αρχή της σεζόν είναι όλα μέλι γάλα....Το γλυκό μετά χαλάει. Αναφερόμαστε βέβαια στις σχέσεις Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού στο ελληνικό ποδόσφαιρο μια που πλησιάζει ο χρόνος για την έναρξη του νέο πρωταθλήματος.

Πράσινοι και κόκκινοι λοιπόν είχαν την πρώτη συμφωνία στα διοικητικά της Σούπερ Λιγκ αλλά ένας θεός ξέρει ως πότε θα κρατήσει αυτή η ανακωχή. Μετά από πολύ καιρό λοιπόν είδαμε τον παναθηναϊκό να

προτείνει εκπρόσωπο του ολυμπιακού για την προεδρία της Λίγκας και τον Ολυμπιακό να προτείνει εκπρόσωπο του Παναθηναϊκού για τον αναπληρωτή πρόεδρο της Λίγκα.

Οι υπόλοιποι ...μάλλον ως αμελητέα ποσότητα θα πρέπει να εκληφθούν αφού οι προτάσεις των δυο αιωνίων πέρασαν κι έτσι έχουμε νέο πρόεδρο της Λίγκας τον γενικό διευθυντή της ΠΑΕ Ολυμπιακός Τάκη Αγραφιώτη και αναπληρωτή τον β΄ αντιπρόεδρο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός Στράτο Σιωπήλη. Κόκκινη συνέχεια λοιπόν στην προεδρία της Λίγκας με τον Γιάννη Μώραλη να παραδίδει σε ένα άνθρωπο που διανύει την ίδια διαδρομή με τον ίδιο.

Όλα καλά μέχρι τώρα κι εφόσον δεν υπάρχει στη μέση ο παράγοντας διαιτησία . Από εκεί και πέρα θα γίνει το κρας τεστ του νέου προεδρείου που αρχικά δείχνει ενωτικό.

Αναφορικά με τον νέο πρόεδρο ασφαλώς δεν θα μπορούσαμε να τον εντάξουμε στην ομάδα των σκληροπυρηνικών όπως τον προκάτοχό του. Στην παραγοντική του θητεία μέχρι τώρα έχει περάσει από αρκετές ομάδες , πάντα ακολουθώντας τον στενό του φίλο και συνεργάτη Γιάννη Ιωαννίδη .

Ο Τάκης Αγραφιώτης υπήρξε μέλος του Δ.Σ. του ΟΠΑΠ τη διετία 2007-09, ενώ από το 2012 έως τον Μάιο του 2013 ανέλαβε καθήκοντα γενικού διευθυντή στο υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού επί υπουργίας Γιάννη Ιωαννίδη, με τον οποίον διατηρεί στενή φιλία από την εποχή που ήταν προπονητής στην ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού.

Στις 7 Οκτωβρίου 2013 ο Τάκης Αγραφιώτης ανέλαβε πόστο γενικού διευθυντή στην ΠΑΕ Ολυμπιακός. Κατά το παρελθόν είχε εργαστεί στο πλευρό του Γιάννη Ιωαννίδη σε Άρη και ΑΕΚ.

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα