Μαύρα σύννεφα πάνω από την ΕΠΟ

Μπορεί ο ήλιος να επέστρεψε από το πρωί της Πέμπτης στο λεκανοπέδιο της Αττικής ωστόσο τα σύννεφα πάνω από το Γουδή και συγκεκριμένα πάνω από τα γραφεία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας όχι μόνο πυκνώνουν αλλά γίνονται όλο και πιο μαύρα.

Το τελευταίο διάστημα η διοίκηση του Γιώργου Σαρρή καλείται να διαχειριστεί πολλά και σοβαρά θέματα που έχουν φέρει την Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία σε δεινή θέση ενώ πολλοί είναι αυτοί που υποστηρίζουν ότι αν δεν ήταν η επιτυχία της πρόκρισης της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου στο Μουντιάλ της Βραζιλίας οι εξελίξεις θα ήταν δραματικές

και ραγδαίες.

Η ΕΠΟ προκειμένου να διαφυλάξει την όποια αξιοπιστία της καλείται όχι μόνο απο την SuperLeague αλλά και από την Πολιτεία να αποφασίσει τον οριστικό αριθμό των ομάδων που θα πέσουν στην Football League καθώς και αυτών που θα ανέβουν από την συγκεκριμένη στη μεγάλη κατηγορία. Πιο ξεκάθαρα δεν θα μπορούσε να περιγράψει την μη λήψη αποφάσεων ο πρόεδρος της SuperLeague Γιάννης Μώραλης «Μας νοιάζει να ληφθεί μία απόφαση όμως, για να μην προσθέτουμε και άλλα στοιχεία σε όσους μιλούν για αναξιοπιστία. Και οι δύο λίγκες επιμένουμε ότι η ΕΠΟ πρέπει να πάρει την απόφαση. Η ζημιά που υπάρχει στο ποδόσφαιρο είναι μεγαλύτερη από το να ληφθεί μία απόφαση».

Η κρίσιμη συνεδρίαση ορίστηκε τελικά για την Δευτέρα 9 Νοεμβρίου προκειμένου να αποφασιστεί ο τελικός αριθμός των ομάδων που θα υποβιβαστούν και θα ανέβουν.

Σχεδόν ένα μήνα πριν 40 “ράμπο” του ΣΔΟΕ συνοδευόμενοι απο τον Αθλητικό εισαγγελέα έκαναν φύλλο και φτερό επι 7 ώρες τα γραφεία της ΕΠΟ και σύμφωνα με πληροφορίες πήραν μαζί τους τον σκληρό δίσκο προκειμένου να ερευνήσουν διάφορες υποθέσεις μετά από μια πλειάδα καταγγελιών που έφτασαν στα χέρια τους.

Το πόρισμα ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό αφού η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη .

Προκάλεσαν ωστόσο εντύπωση οι αντιδράσεις της Διοίκησης της ΕΠΟ περί “νέας παρέμβασης στο αυτοδιοίκητο του ελληνικού ποδοσφαίρου” κάποιες απο τις οποίες έφτασαν και στα αφτιά του προέδρου της UEFA Μισελ Πλατινί. Όπως και να χει η βούληση της ηγεσίας του Υπουργείου Πολιτισμού είναι μια και δεν αλλάζει. Διαφάνεια σε όλα τα επίπεδα εδω και τωρα. Απομένει να δουμε αν θα γίνει και πράξη

Keywords
Τυχαία Θέματα