Γατες με «πεταλα» εστειλε ο σουλτανος στη «δτ» - παραιτηθειτε κε καψη!

16:30 5/12/2013 - Πηγή: Fimotro
Γράφει ο Κ.Π.
Αγαπητό Fimotro,
Μετά από καιρό ο ονειροπόλος διανοητής και στοχαστής της σκέψης, Παντελής Καψής χτύπησε και πάλι μέσα από «δημόσιο» φορέα ενημέρωσης το ΑΠΕ, και μας διαβεβαίωσε: «Παρότι υπήρξε...
καθυστέρηση στο να ανοίξει η Αγία Παρασκευή και να επιστρέψουν στο ραδιομέγαρο και αυτό κάποια στιγμή δημιούργησε ένα κλίμα ανησυχίας δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα στο τέλος. Η δημόσια τηλεόραση θα είναι έτοιμη να εκπέμψει πλήρως ενόψει της Ελληνικής Προεδρίας.». Μαξίμου ακούς(!!!) έλυσες το πρόβλημα μετά το κλείσιμο
της ΕΡΤ. Το «μόρφωμα» θα λειτουργήσει για την προεδρία. Μόνο άφησε τα παράθυρα ανοιχτά, μην έχουμε κανένα ατύχημα από το «μαγκάλι». Ξέρεις τα κάρβουνα βγάζουν και διοξείδιο και ο «θάνατος» είναι γλυκός!!!

Δεν ξέρω αν τα όνειρα... βγαίνουν πάντα. Αλλά για να το λέει ο Σουλτάνος, κάτι θα ξέρουν τα γιουσουφάκια από όνειρα..Τι στο διάβολο νύχτες «οργίων» και με φούντες στο ραδιομέγαρο, δεν θα διάβασαν και λίγο ονειροκρίτη, να εξηγούν τα όνειρα στο Σουλτάνο!!! Έχει δημιουργήσει μία ομάδα κρούσης, υψηλότερου επιπέδου από τις «ΟΥΚ». Γάτες με πέταλα που λέμε. Ποντικό και κατσαρίδα την ξολόθρεψε σε χρόνο ντε-τέ. Όλη η «πλέμπα» επί ποδός. Οι γάτες με τα «πέταλα» που τους φόρεσε ο Σουλτάνος, κυνηγώντας τα γιουσουφάκια, έχουν ημερομηνία φθοράς και λήξης(!). Πριν από τη λήξη υπάρχουν και ναρκοπέδια.

Τα ατυχήματα είναι ορατά. Και ενώ ο Σουλτάνος, μας διαβεβαιώνει, ότι όλα είναι υπό έλεγχο, διότι έτσι του λένε να λέει, οι γάτες και τα γιουσουφάκια, από τη «διεφθαρμένη» ΕΡΤ, εμείς έχουμε άλλες πληροφορίες μέσα από δικά μας πρόσωπα στο «μόρφωμα» ΔΤ αλλά και τις Βρυξέλλες. Τό δε ΕΣ και ΔΣ έχουν πέσει σε χειμερία νάρκη! Αλήθεια φίλε κ. Προκοπάκη, ο Σουλτάνος, δεν σας διαθέτει ένα αυτοκίνητο για τις μετακινήσεις σας; Όλο με ταξί κυκλοφορείτε. Χθες μάλιστα σας είδα στη Μουρούζη, να περπατάτε στο δρόμο με μια κουκούλα στο κεφάλι, μη βγαίνετε έξω με τόσο κρύο.. Με κάποιο παλτουδάκι ας σας εφοδιάσει ο «Μεγαλειότατος» Όσο για την ομάδα του Σουλτάνου, και πρώην αντιπρόεδρου του ΔΟΛ που έχει μαζέψει, στο ραδιομέγαρο, από τεχνικούς και διοικητικούς είναι άστα να πάνε(!!!).

Έχω στα χέρια μου 15 ονόματα από το στενό πυρήνα του Σουλτάνου. Πριν τα δώσω στη δημοσιότητα, θα περιμένω τα αποτελέσματα. Γνωρίζοντας όμως το τι έχουν προσφέρει όλοι αυτοί στην «πρώην»... για μας νυν ΕΡΤ, σαν(εξαιρώντας 4-5 πρόσωπα που αξίζουν το σεβασμό μας, αλλά παρασύρθηκαν από τη μαφία)επαγγελματίες, θα έλεγα να μην φτύσει κανείς γιατί θα πάει χαμένο το «σάλιο». Αποτυχημένοι συνδικαλιστές, ιντριγκαδόροι, αριβίστες, λουφαδόροι, ανεπαρκείς, γλειψιματίες, μαφιόζοι «αστέρια» από το London School Of Economics, Harvard και πολλά άλλα «πανεπιστήμια(!) Αυτοί αναμορφώνουν το «μόρφωμα ΔΤ». Αλλά καιρός φέρνει τα λάχανα καιρός τα παραπούλια! Που λέει και η παροιμία. Τότε, όμως δεν θα μιλάμε για πάρτι της αρκούδας αλλά «γέλιο» της αρκούδας!!!!!! Άντε γεια!
Keywords
Τυχαία Θέματα