Ληστεία τύπου "Άγιου Σάββα" και στον Βόλο

Θρασύτατη κλοπή, με λεία ιατρικό εξοπλισμό, αξίας 30.000 ευρώ σημειώθηκε χθες το μεσημέρι, στο Νοσοκομείο Βόλου και συγκεκριμένα, στο Γαστρεντερολογικό Ιατρείο, που βρίσκεται στο ισόγειο του κτηρίου.

Σύμφωνα με το "magnisianews" η λεία θα ήταν ακόμη μεγαλύτερη αν ένας εργαζόμενος του Ακτινολογικού δεν τύχαινε να μπει εκείνη την στιγμή στο ιατρείο, αναγκάζοντας τον δράστη να σπάσει το τζάμι και να φύγει τρέχοντας. Ωστόσο, πρόλαβε να αφαιρέσει δύο γαστροσκόπια.

Αμέσως, ενημερώθηκε ο Διοικητής του Νοσοκομείου, κ. Δραμητινός, ενώ έσπευσε και η Ασφάλεια, που διερευνά αυτή την υπόθεση,

η οποία έχει πολλά κοινά χαρακτηριστικά με την ληστεία που έγινε στις 15 Μαΐου, στο Νοσοκομείο "Άγιος Σάββας" στην Αθήνα.

Τι λέει η ΠΟΕΔΗΝ

Στην έλλειψη φύλαξης στα νοσοκομεία απέδωσε την κλοπή ιατρικού εξοπλισμού από το νοσοκομείο Βόλου μιλώντας στα "Παραπολιτικά 90,1" ο πρόεδρος της
ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλης Γιαννάκος.

Είπε πως οι προϋπολογισμοί των νοσοκομείων έχουν μειωθεί με αποτέλεσμα να υπάρχουν ελλείψεις στη φύλαξη των νοσοκομείων. Σημείωσε πως όταν υπάρχει ένας φύλακας στη βάρδια και αυτός βρίσκεται για παράδειγμα στο τμήμα επειγόντων περιστατικών είναι εύκολο να πάει σε μια κλειστή πτέρυγα να κλέψει χωρίς να εντοπιστεί.

capital.gr

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα