Λαφαζάνης υπέρ ... ΓΑΠ

14:08 1/4/2014 - Πηγή: Antinews

Στο ΠΑΣΟΚ θα καταρρίψουν όλους τους νόμους και τις σταθερές. Θα μας κάνουν να ξεχάσουμε ότι γνωρίζαμε για την πολιτική σκηνή στην Ελλάδα. μας εκπλήσσουν καθημερινά και μένουμε με ανοικτό το στόμα. Χαρακτηριστικές είναι οι αντιδράσεις στην απόφαση του Γ. Παπανδρέου να μην ψηφίσει το άρθρο για τις τράπεζες.

Η υφυπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Εύη Χριστοφιλοπούλου, άλλοτε Παπανδρεϊκή όσο δεν παίρνει είπε απευθυνόμενη στον πρώην πρωθυπουργό: «Δεν ντρέπεσαι; Ντροπή σου, δεν ξέρεις τι σου γίνεται».

Ο δε Μιχάλης Κασσής φώναζε στους διαδρόμους: «Ο Παπανδρέου είναι τενεκές ξεγάνωτος. Έπρεπε να τον είχε διαγράψει ο Βενιζέλος και να πάμε αμέσως σε εκλογές. Δεν μπορεί, κύριε Παπανδρέου, όταν ήσουν πρωθυπουργός να δίνεις 25 δισ. στις τράπεζες και τώρα να μην ψηφίζεις το άρθρο για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών».

Για να μην πούμε βέβαια για τις βαριές εκφράσεις του Β. Βενιζέλου και κατά του Παπανδρέου και κατά του Κακλαμάνη. Άλλωστε ο Βαγγέλης είναι γνωστός για την ιδιοσυγκρασία του.

Εκεί που μας… αποτελείωσε όλους και είπαμε ότι έχουμε πάθει… πυρετό ήταν όταν ο Παναγιώτης Λαφαζάνης έγινε πιο… Παπανδρεϊκός από όλους. "Έτσι μου ερχόταν, όταν την είδα να μιλάει μ’ αυτόν τον τρόπο σ’ έναν πρώην πρωθυπουργό, να σηκωθώ και να την πλακώσω στις... σφαλιάρες", είπε ο κ. Λαφαζάνης για την κ. Χριστοφιλοπούλου. Και μας άφησε όλους σύξυλους.

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα