Κύπελλο με το 20% από το πριμ του Ιβάν

Τελικά η αξία του Κυπέλλου ήταν μόλις το 1/5 από το πριμ που έδινε ο Ιβάν Σαββίδης στους παίκτες του ΠΑΟΚ για να το κατακτήσουν . Αυτό το ποσό , δηλαδή 200.000 ευρώ ,θα πάρουν οι παίκτες του Παναθηναϊκού από την διοίκηση του Γιάννη Αλαφούζου για την κατάκτησή του. Αντίθετα οι συνάδελφοι τους του ΠΑΟΚ θα μείνουν με την υπόσχεση του προέδρου τους για το 1 εκ.

στην περίπτωση που θα κέρδιζαν τον τελικό του Σαββάτου.

Το ποσό αυτό ανακοίνωσε ο Νίκος Νταμπίζας στην ομάδα λίγο μετά την προπόνηση αφού πλέον τα βλέμματα όλων είναι στα πλει οφ του πρωταθλήματος και την κατάκτηση της 2ης θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League.

Γεγονός είναι πάντως ότι τα οφέλη για τον Παναθηναϊκό μετά τον τελικό του Κυπέλλου είναι πολλαπλά και οι πράσινοι δεν σκοπεύουν να τα αφήσουν ανεκμετάλλευτα. Στο Τριφύλλι ετοιμάζονται να ενισχύσουν το ρόστερ με παίκτες ανάλογου ταλέντου και αξίας του Μάρκους Μπέργκ , αθόρυβα και χωρίς τυμπανοκρουσίες αφού το μοντέλο πέτυχε απόλυτα όπως δείχνουν τα φετινά αποτελέσματα. Παράλληλα θα υπάρξει και προσθήκη εμπειρίας για να μπορέσει η ομάδα να σταθεί και στην Ευρώπη όπου οι πράσινοι θέλουν να επιστρέψουν και να μείνουν αφήνοντας πίσω την περσινή εκκωφαντική απουσία.

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα