«Κουρασμένος» πρωθυπουργός και ο Τσίπρας;

Η δήλωση ανήκει στο Βασίλη Λεβέντη, ο οποίος είναι μεν «γραφικός», αλλά εξαιτίας της «γραφικότητάς» του μάλλον είναι και μαρτυριάρης. Όπως υποστήριξε ο ίδιος σε ραδιοφωνική του συνέντευξη, είδε τον Τσίπρα να έχει κουραστεί λίγο και του έδωσε την εντύπωση ότι είναι έτοιμος να παραδώσει την εξουσία!

Για το δεύτερο δεν το πολυπιστεύουμε. Είναι λίγο δύσκολο να θέλει να παραδώσει την εξουσία ο Τσίπρας

και ο ΣΥΡΙΖΑ. Αλλά και μόνο το γεγονός ότι ανοίγεται μια συζήτηση περί κούρασης του πρωθυπουργού είναι αρκετό για να καταλάβουμε σε τι κατάσταση βρίσκεται η κυβέρνηση και το Μαξίμου.

Τελευταία φορά που συνέβη κάτι τέτοιο ήταν όταν ο Καραμανλής εφέρετο να εκμυστηρεύτηκε στο Χατζηνικολάου ότι ήταν κουρασμένος. Ακολούθησαν οι εκλογές της απόδρασης και έγινε πρωθυπουργός ο ΓΑΠ. Τη συνέχεια την ξέρουμε όλοι και τη βιώνουμε.

Τι να σημαίνει άραγε η δημοσιοποίηση μιας τέτοιας σκέψης από έναν «γραφικό» πολιτικό, ο οποίος όμως σε ένα μείζον θέμα για την κυβέρνηση και τον Τσίπρα όπως είναι ο εκλογικός νόμος, έχει μετατραπεί στον καλύτερο σύμμαχο της κυβέρνησης; Μπορεί πολλά, μπορεί και τίποτα. Ο καιρός θα δείξει.

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα