Κερδίζει έδαφος ο Κατσανιώτης απέναντι στον Κατσιφάρα

Σκληρή επίθεση του Υποψήφιου Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδος Ανδρέα Κατσανιώτη απέναντι στον Κατσιφάρα, που παριστάνει τον ανεξάρτητο και καλεί τις..."προοδευτικές δυνάμεις να συστρατευθούν". Το έργο όλων μας έχει κριθεί σημειώνει ενώ κάλεσε όλους τους πολίτες την Κυριακή να ψηφίσουν μαζικά.

Μεταξύ άλλων τόνισε:

"Δεν έκρυψα ποτέ πως προέρχομαι από ένα συγκεκριμένο πολιτικό χώρο. Ταμπέλες όμως δε βάζω. Αυτό το κάνουν άλλοι που ξεχνούν ποιο δρόμο βαδίζουν εδώ και 30 χρόνια.

Και τώρα παριστάνουν τους ανεξάρτητους. Τα προβλήματα που μας ενώνουν είναι περισσότερα από τα κόμματα που μας χωρίζουν. Η προκοπή, η εργατικότητα και το μεροκάματα δεν έχουν χρώμα.

Σε αντίθεση με άλλους προέρχομαι από την πραγματική οικονομία. Δεν έκρυψα ποτέ πως είμαι Γ.Γ Επικοινωνίας, υπεύθυνος για την εικόνα της χώρας στο εξωτερικό. Και είμαι υπερήφανος για αυτό, γιατί έγινε πολύ καλή και αποτελεσματική δουλειά, ιδιαίτερα κατά την διάρκεια της ελληνικής προεδρίας. Την ίδια αποτελεσματικότητα θέλω να φέρω και στην Περιφερειακή Αρχή της Δυτικής Ελλάδος.

Το έργο όλων μας έχει ήδη κριθεί.

Δυστυχώς ο κ. Κατσιφάρας καταφεύγει στον διχασμό και την ξεπερασμένη λογική μιλώντας για «προοδευτικούς» και «μη προοδευτικούς», με σαφή στόχο να κρύψει την ένδεια των έργων του. Ένα παλαιοκομματικό τερτίπι δεκαετίας 80.

Προσπαθεί να δημιουργήσει ένα κλίμα πολωτικό με μικροπολιτικά παιχνίδια που δεν ενδιαφέρει την κοινωνία, τους πολίτες. Ο κ. Κατσιφάρας βάζει διλήμματα ως πρόσχημα της δικής του αδράνειας. Εμείς βρίσκουμε λύσεις στα προβλήματα που ο ίδιος έχει δημιουργήσει.

Η Δυτική Ελλάδα είναι ένας ευλογημένος τόπος που χαραμίζεται από πολιτικούς που η ίδια η Ιστορία έχει προσπεράσει και από μια πολιτική που κουβαλάει μαζί της όλες τις παθογένειες της μεταπολίτευσης που μας έφεραν ως εδώ. Και τώρα οι πολίτες ξέρουν. Και έχουν ευθύνη να ορίσουν τη ζωή τους για τα επόμενα πέντε χρόνια".

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα