Κερδάμε... παιδιά

22:04 9/3/2017 - Πηγή: Antinews

Τι ωραία που περνάμε, ο Κυριάκος είναι με την Παρί, προέβλεψε ότι θα πάρει το ευρωπαϊκό, αλλά έπεσε έξω μετά τη χθεσινή εξάρα, έστω και με τη βοήθεια του κορακιού.

Ο Τσίπρας, προφανώς είδε τον εαυτό του Λιονέλ Μέσι και τον ΣΥΡΙΖΑ Μπαρτσελόνα και είπε να πικάρει τον Μητσοτάκη. Ούτε η Παρί θα πάρει κύπελλο, ούτε η ΝΔ θα πάρει εκλογές είπε η πρωθυπουργάρα μας, το μεγάλο σέντερ

φορ της χώρας.

Η δε Φώφη αποφάσισε να το παίξει εθνικά και να σώσει αυτή την Ελλάδα.

Δε λέμε, καλή η πλάκα από το twitter και το facebook. Καλά και έξυπνα τα πειράγματα και τα τρολαρίσματα απ' όλους, με την αρχή να κάνει ο Τσίπρας, όμως, χρειάζεται και σοβαρότητα, ειδικά από την κυβέρνηση. Διότι δεν μπορεί να το παίζει Μέσι ο πρωθυπουργός και να τρώει δέκα γκολ στην καθισιά του από την Βελκουλέσκου.

Δεν μπορεί να νομίζει ότι η κυβέρνηση είναι η Μπαρτσελόνα και ο Καμμένος τερματοφύλακας και να τρέχει να μαζεύει από τα δίχτυα μέτρα 3,6 δισ. ευρώ.

Η τρόικα έφυγε με τα μέτωπα ανοικτά εκτός από ένα. Συμφώνησαν ότι θα πρέπει να εφαρμοστούν μέτρα 3,6 δισ. ευρώ ή 2% του ΑΕΠ. Κερδάμε παιδιά, τους πήραμε και τα παντελόνια.

Αυτοί που έλεγαν ότι δεν θα προνομοθετήσουν ούτε ένα ευρώ επιπλέον λιτότητα τώρα ρίχνουν τη μπάλα στην εξέδρα και στήθηκαν για να φάνε φάπες.

Ούτε οι ποδοσφαιριστές της Παρί που υποστηρίζει ο Κυριάκος δεν είναι η κυβέρνηση. Ο Τσίπρας πρώτος – πρώτος, ο Τσακαλώτος, ο Χουλιαράκης, η Αχτσιόγλου και ο Τζανακόπουλος είναι τόσο κουρέλες που δεν θα τους παίρνει καμιά ομάδα για μεταγραφή με τόσα γκολάκια που έχουν φάει.

Τέτοια «παλτά» δεν έχουν ξαναπεράσει από ελληνική ομάδα, μόνο που δυστυχώς έκαναν και παρέλαση και δεν βρέθηκε κανείς να τους στείλει στη... Σιβηρία.

Ακόμη κι άσχετος να είσαι με τα ποδοσφαιρικά, ακόμη κι αν πιστεύεις ότι η μπάλα είναι χρώματος πορτοκαλί, καταλαβαίνεις ότι η ομάδα ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ απλά δεν τραβάει. Ξεφτιλίζεται στο Τσάμπιονς Λιγκ χειρότερα κι από τον Ολυμπιακό φέτος.

Είτε μέσα παίζει, είτε έξι, τρώει τεσσάρες και πεντάρες ξεγυριστές. Αυτός ο Τσίπρας δεν είναι ο Μέσι αλλά ο... Μεσ(ι) την τρελή χαρά. Είναι η χαρά του άσχετου, που δεν καταλαβαίνει που πατάει και που βρίσκεται.

Αλέξη κουρέλα, πέτα τη φανέλα καλύτερα γιατί ξεφτιλίζεις και τη χώρα. Τώρα, αν η Παρί, δηλαδή ο ΝΔ πάρει το πρωτάθλημα, δηλαδή τις εκλογές, αυτό είναι σίγουρο. Το ζήτημα είναι με πόσα γκολάκια θα προχωρήσει κι αυτή και πότε ο κόσμος θα αρχίσει να κουνάει μαντίλια και στον Κυριάκο.

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα