Καταδρομική... επιχείρηση Καμμένου στα Ίμια (Για γέλια ή για κλάματα;)

13:21 9/2/2017 - Πηγή: Antinews

Το σχέδιο ανακατάληψης νήσου ενεργοποίησε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Καμμένος για την αντιμετώπιση τουρκικών εχθρικών ενεργειών εις βάρος των κυριαρχικών δικαιωμάτων της χώρας μας.

Εφαρμόζοντας με εκπληκτική μαεστρία αρχές πολέμου όπως η παραπλάνηση , o αιφνιδιασμός, η απόκρυψη... και άλλες προηγμένες και σύγχρονες τακτικές εκτέλεσε με απόλυτη επιτυχία την αποστολή του.

Συγκεκριμένα την επόμενη της ημέρας μνήμης των πεσόντων στα Ίμια (1-2-2017) στις 05:00 τα ξημερώματα με απόλυτη μυστικότητα

μέσα στο σκοτάδι τον παρέλαβε ο οδηγός του και η ασφάλεια συνοδείας προς άγνωστο προορισμό. Καθ' όδόν αποδεσμεύτηκε ότι οδεύουν στη βάση ελικοπτέρων του Ναυτικού στο Κοτρώνι. Την ίδια ώρα και με την ίδια μυστικότητα ξεκινάει και ο Αρχηγός της Αεροπορίας για τον ίδιο προορισμό (ο Αρχηγός του ΓΕΕΘΑ και ο αρμόδιος Αρχηγός του ΓΕΝ την είχαν "κοπανήσει" στο Μαρόκο και την Αίγυπτο , αντίστοιχα ).

Στο Κοτρώνι με φακούς νυκτός , συσκότιση και υψηλή διαβάθμιση έχουν ετοιμαστεί το κύριο και εφεδρικό ελικόπτερο για την επιχείρηση. To profile της αποστολής πτήση με απόκρυψη μέχρι το στόχο και άφεση των όπλων (στεφάνι). Απογείωση 06:00, άνωθεν στόχου 07:17 (με το ξημέρωμα ). Κωδικός αποστολής πιθανή Αεροδιακομιδή. Ώρα στην λήψη του βίντεο (08:17) μία ώρα αργότερα για παραπλάνηση και των φίλιων μέσων.

Λίγες ημέρες μετά από την επιτυχή ολοκλήρωση της επιχείρησης προσήλθε φουσκώνοντας από υπερηφάνεια στην ετήσια τελετή μνήμης και απόδοσης τιμών στους ένδοξους νεκρούς στη βάση των επιχειρήσεων στο Κοτρώνι όπου εξέπεμψε πολλά πατριωτικά μηνύματα και λεονταρισμούς, όπως το απόσπασμα από τον Επιτάφιο του Περικλή “... αλλά διατηρείται η ανάμνηση του ηρωισμού τους και στα ξένα, σκαλισμένη όχι σε κάποιο έργο τέχνης, αλλά μάλλον στην καρδιά καθενός ανθρώπου».

Όμως θέλουμε να θυμίσουμε στον κ. Καμμένο ότι τα Ίμια δεν είναι ξένο αλλά ελληνικό έδαφος. Δεν πάμε νύκτα και σαν "κλέφτες" στο σπίτι μας ούτε με καταδρομικές επιχειρήσεις με Ε/Π αντί με πλοίο όπως είναι το έθιμο του δοξασμένου Πολεμικού Ναυτικού μας. Οι ενέργειες σας δείχνουν ένα φοβισμένο άτομο, χωρίς τόλμη και κυρίως εκπέμπει αρνητικά μηνύματα στο εσωτερικό και στο εξωτερικό της χώρας όσο και εάν θέλουν να το παρουσιάσουν διαφορετικά φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ.

Ούτε το παίζουμε Αρχιστράτηγοι στέλνοντας με μεγάλη δημοσιότητα εν μέσω ''εχθροπραξιών, μηνυμάτων και φωτογραφιών'' αιτήματα για εκδήλωση ενδιαφέροντος και ενημέρωση ως προς το κόστος εξοπλιστικών προγραμμάτων όταν το καζάνι στις Μονάδες βράζει.

Εάν θέλετε να σας βγάλουμε το καπέλο και να πιστέψουμε τις αγνές και πατριωτικές σας προθέσεις στήστε ένα Μνημείο επάνω στα Ίμια να τιμώνται οι πεσόντες στο καθήκον Ήρωες, αντίστοιχο με αυτό στον Άγιο Ευστράτιο προς τιμή του ένδοξου αείμνηστου Υποσμηναγού Νικολάου Σιαλμά με χαραγμένο το έμβλημα της Μοίρας του ''ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ''.

Διαφορετικά θα σας αποκαλούμε ‘''περαστικό εκ του μακρόθεν από το ίδιο σου το σπίτι ΤΑ ΊΜΙΑ”.

[photo_0]

Αντιαμυντικός

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα