Καρατόμηση Πεδουλάκη αποφάσισε ο Γιαννακόπουλος

22:46 8/3/2014 - Πηγή: Antinews

Στη δεκαετία του ΄90 επέστρεψε ο μπασκετικός Παναθηναϊκός, με την απόφαση του προέδρου του Δημήτρη Γιαννακόπουλου να απομακρύνει τον Αργύρη Πεδουλάκη από την τεχνική ηγεσία της ομάδας μετά την ήττα από τη Λαμποράλ στην Ευρωλίγκα.

Οι «πράσινοι» είχαν να διώξουν προπονητή στα μέσα της σεζόν από το 1997 όταν «θύμα» ήταν ο Μπόζινταρ Μάλκοβιτς που έχασε τη δουλειά του εξαιτίας της αποτυχίας της τότε ομάδας στο φάιναλ φορ του Κυπέλλου.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε η ΚΑΕ Παναθηναικός «ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ευχαριστεί τον Αργύρη Πεδουλάκη ο οποίος ανέλαβε σε μια πολύ δύσκολη περίοδο και κατάφερε να οδηγήσει την ομάδα σε τρεις τίτλους». Ωστόσο προφανώς αυτά δεν ήταν αρκετά για τον χρηματοδότη της ομάδας , ούτε η κατά κράτος επικράτηση φέτος του μεγάλου αντιπάλου Ολυμπιακού και προχώρησε στην απομάκρυνσή του σε μια πολύ σημαντική καμπή της αγωνιστικής περιόδου.

Χρέη προπονητή από τη Δευτέρα αναλαμβάνει ο Φραγκίσκος Αλβέρτης ωστόσο κανείς δεν γνωρίζει αν θα οδηγήσει την ομάδα ως το τέλος της σεζόν.

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα