Καραμανλής: "Η ΝΔ θα πάει ενωμένη στις εκλογές"

16:41 4/3/2014 - Πηγή: Antinews

Συνάντηση με τον Κώστα Καραμανλή, είχε ο σήμερα ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής της ΝΔ, Γιώργος Κουμουτσάκος.

Ο υποψήφιος της ΝΔ επισκέφθηκε τον πρώην πρωθυπουργό στο γραφείο του, όπου συζήτησαν επί μακρόν για την τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα και φυσικά για τις ευρωεκλογές και τις εκλογές για την αυτοδιοίκηση.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα και δεν μπορούσε να γίνει διαφορετικά καθώς οι δύο πολιτικοί διατηρούν στενές σχέσεις ,ενώ ο ευρωβουλευτής της ΝΔ υποστηρίζεται θερμά και από Πέτρο

Μολυβιάτη.

Όπως πληροφορείται το antinews από το περιβάλλον του πρώην πρωθυπουργού, ο Κώστας Καραμανλής θεωρεί ότι η υποψηφιότητα Κουμουτσάκου «θα ενώσει το κόμμα» μετά τα προβλήματα που παρατηρήθηκαν με άλλες υποψηφιότητες.

«Με τον ένα ή τον άλλο τρόπο θα μαζευτούν» λέει στους συνεργάτες του ο Κ. Καραμανλής «και θα πάμε στις εκλογές ενωμένοι»

Στο μεταξύ, σύμφωνα με δημοσιογραφικές πηγές αυστηρό μήνυμα προς όλα τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας να στηρίξουν ενεργά τις υποψηφιότητες του κόμματος στον Δήμο Αθηναίων και στην περιφέρεια της Αττικής στέλνει το Μέγαρο Μαξίμου.

Την Τετάρτη το μεσημέρι θα γίνει διευρυμένη σύσκεψη όπου θα καθοριστεί η στρατηγική που θα ακολουθήσει το κόμμα στην πορεία προς τις αυτοδιοικητικές εκλογές.

Στη σύσκεψη θα είναι παρών ο υπουργός Επικρατείας και στενός συνεργάτης του πρωθυπουργού, Δ. Σταμάτης, ο οποίος θα έχει σε πρώτη φάση τον συντονισμό της επιχείρησης για συσπείρωση της ΝΔ, τόσο σε επικοινωνιακό όσο και σε πολιτικό επίπεδο.

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα