Κάποιος να λύσει το πρόβλημα με τα φάρμακα

Μπορεί κυβέρνηση να μην έχουμε και τα πάντα να έχουν παγώσει, όμως, έχουμε ελληνικό λαό, καθημερινότητα προβλήματα και κάποιος πρέπει να δώσει λύσεις.

Διότι είναι απαράδεκτο να μαθαίνουμε ότι πάνω από 160 φάρμακα ευρείας κυκλοφορίας δεν υπάρχουν στην αγορά και τα φαρμακεία έχουν άδεια ράφια.

Πρόκειται, σύμφωνα με τις καταγγελίες φαρμακοποιών, σκευάσματα για καρδιοπαθείς, καρκινοπαθείς και υπερτασικούς που τα έχουν άμεση ανάγκη και δεν μπορούν να τα βρούν ούτε σε φαρμακεία

ούτε σε νοσοκομεία. Οι αιτίες είναι πολλές, όπως τα χρέη του κράτους στις φαρμακευτικές εταιρείες, ο φόβος των ξένων πολυεθνικών ότι δε θα πληρωθούν ποτέ αλλά και ο εκβιασμός ορισμένων από αυτές που δεν εισάγουν πολλές ποσότητες για να εκβιάσουν τη χώρα.

Όπως και να έχει, ο κόσμος δεν ενδιαφέρεται για το τι συμβαίνει. Τα φάρμακά του θέλει αλλιώς θα πεθάνει. Δε μπορεί λοιπόν μια χώρα να παραλύει επειδή πάμε σε εκλογές. Κάποιος να λύσει το πρόβλημα γιατί αν θρηνήσουμε θύματα εξαιτίας της έλλειψης φαρμάκων τότε θα πέσει πολύ ξύλο. Κι εν πάση περιπτώσει δε μπορεί η Ελλάδα να διασύρεται με τέτοιο τρόπο.

Keywords
Τυχαία Θέματα