Κα(η)μμένο κράτος...

Η Ελλάδα σώθηκε από τα χέρια του Πάνου Καμμένου. Νομίζατε ότι δεν εργάζεται ο ακομβίωτος στρατηγός; Λάθος. Πάει παντού και θα φέρει επενδυτές... νωρίτερα από τον Μάρδα που κυνηγά του Σύρους κροίσους. Ο Καμμένος αποκάλυψε το σχέδιό του για να κάνει τον Σαρωνικό... Μανχάταν και ταυτόχρονα τουριστικό θέρετρο με 22 χιλιάδες κρεβάτια.

Σύμφωνα με τις εξαγγελίες του η μία

πρόταση για επενδύσεις στις Φλέβες «είναι από την πλευρά του Άμπου Ντάμπι για ενοίκιο με 100 εκατομμύρια ευρώ, τα οποία θα πηγαίνουν στον προϋπολογισμό του Πολεμικού Ναυτικού και τη δημιουργία ενός resort 22 χιλιάδων θέσεων με επένδυση 3,6 δισεκατομμυρίων ευρώ».

Το νησί Φλέβες που είναι 1.400 στρέμματα βρίσκεται απέναντι από τη Βουλιαγμένη που συνήθως ασκούνται οι επίλεκτες ειδικές δυνάμεις του Πολεμικού Ναυτικού και θα μπορούσε να αξιοποιηθεί για τη δημιουργία ενός... φαραωνικού τουριστικού project ήπιας οικιστικής ανάπτυξης.

Η δεύτερη πρόταση προήλθε από την πλευρά του Ισραήλ, για τη δημιουργία ενός Silicon Island, δηλαδή πρότυπου κέντρου έρευνας και ανάπτυξης, που δεν υπάρχει πουθενά αλλού στον κόσμο, προκειμένου να μπορέσει να αξιοποιηθεί αυτή η περιουσία». Όπως είπε ζητήθηκε το νησί Φλέβες αλλά κρίθηκε ακατάλληλο για τη δημιουργία ουρανοξυστών και το υπουργείο πρότεινε την περιοχή Τούρλος στην Αίγινα στην οποία θα μπορούσαν να δημιουργηθούν ουρανοξύστες και χιλιάδες θέσεις εργασίας στον τομέα της τεχνολογίας, της έρευνας, της καινοτομίας.

Το υπουργείο Εθνικής Άμυνας βρίσκεται, επίσης, σε συνεννόηση με τους ξενοδόχους της Κρήτης για τη δημιουργία ενός μεγάλου γκολφ σε παλιό αεροδρόμιο των Χανίων.

Αφού έρθουν όλα αυτά τα δισεκατομμύρια ίσως πάρουν σειρά και οι επενδύσεις που βρίσκονται στα χαρτιά εδώ και χρόνια. Το Ελληνικό, ο Αστέρας, χιλιάδες στρέμματα του Δημοσίου που παραμένουν ανεκμετάλλευτα, οι Σκουριές.

Βεβαίως ο κ. Καμμένος δεν απάντησε σε δημοσιεύματα για οφ σορ. Αυτά τα παραπέμπει στα... δικαστήρια.

Όμως, ο Καμμένος έχει τον τρόπο του... Ψεκάζει τους Άραβες, ρίχνει και στους Ισραηλινούς και όλοι έρχονται τρέχοντας να επενδύσουν στην Ελλάδα.

Τι να πει κανείς για μια κυβέρνηση που έχει τέτοιους υπουργούς. Σε λίγο θα τσακώνονται ποιος θα φέρει καλύτερους επενδυτές. Ο Μάρδας ή ο Καμμένος; Σύρος ή Άραβας επενδυτής;

Έρχεται η ανάπτυξη της αριστεράς.

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα