Και επίσημα το "τσεκούρι" στον αθλητισμό

Έσκασε η βόμβα που περίμεναν όλοι. Η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού ανακοίνωσε το μεσημέρι της Τετάρτης τις επιχορηγήσεις των αθλητικών ομοσπονδιών για το 2014 κι όπως είχε γράψει πριν λίγες μέρες το antinews.gr το κούρεμα σε σχέση με πέρυσι φτάνει το 50%.

Συνολικά μάλιστα θα μοιραστούν κάτι παραπάνω από 11 εκ ευρώ , για την ακρίβεια 11.242.400 αλλά ούτε καν 12 εκ όσα είχε προαναγγείλει ο υφυπουργός Αθλητισμού σε κατ' ιδίαν συζητήσεις με προέδρους ομοσπονδιών.

Ήδη όπως διαβάσατε πρώτοι από εδώ η ποδηλατική ομοσπονδία δήλωσε αδυναμία λειτουργίας με τα 360.000 που της εγκρίθηκαν ενώ και η ΕΟΚ μιλάει ανεπίσημα για ανακοίνωση ντροπής .

Οι αντιδράσεις αναμένεται να κορυφωθούν την Πέμπτη το απόγευμα όταν ο Γιάννης Ανδριανός πάει στην Ολομέλεια της Ολυμπιακής Επιτροπής όπου τον περιμένουν με άγριες διαθέσεις οι πρόεδροι όλων των ομοσπονδιών. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι πριν ακούσει τις αντιδράσεις των προέδρων θα αναγγείλει ότι βρίσκεται πολύ κοντά στην εξεύρεση ενός συμπληρωματικού ποσού γύρω στα 4 εκ ευρώ που κι αυτό όμως δεν μπορεί να σώσει την κατάσταση.

Οπότε το πιθανότερο είναι φεύγοντας από το μέγαρο της ΕΟΕ να πάρει μαζί του και τα κλειδιά ορισμένων ομοσπονδιών που θα δηλώσουν αδυναμία λειτουργίας.

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα