Ιδού πως θα κυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ

14:27 2/4/2014 - Πηγή: Antinews

Γίνονται εκλογές, ο ΣΥΡΙΖΑ παίρνει την αυτοδυναμία ή κάνει κυβέρνηση με τον Καμμένο και λοιπές… δημοκρατικές δυνάμεις και πρέπει να σχηματίσει το οικονομικό επιτελείο. Νέο τσάρο, νέο υπουργό Ανάπτυξης κ.λπ. οι οποίοι θα εφαρμόσουν το πρόγραμμα που έχει εξαγγείλει εδώ και καιρό και που το στηρίζει χωρίς αλλαγές.

Θα βάλει λοιπόν υπουργό Οικονομικών τον

Γ. Δραγασάκη, υπουργό Ανάπτυξης τον Γιώργο Σταθάκη και στο επιτελείο φυσικά θα μπει και ο Ευκλείδης Τσακαλώτος διότι δεν έχουν και κανέναν άλλο σοβαρό οικονομολόγο στην Κουμουνδούρου.

Αυτοί θα εφαρμόσουν την πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ; Θα σκίσουν αυτοί τα μνημόνια; Θα καταργήσουν τους φόρους και θα επαναφέρουν τους μισθούς στα προ κρίσης επίπεδα;

Πριν λίγες ημέρες ο Γ. Δραγασάκης σε μια έκρηξη ρεαλισμού είπε ότι δεν φταίνε η άλλοι για την κρίση και κάτι πρέπει να κάνουμε εμείς για να διορθώσουμε τα λάθη μας ενώ έκανε άνοιγμα στη Γερμανία και την… μαντάμ Μέρκελ.

Μόλις χθες ο Γ. Σταθάκης χαρακτήρισε την έκτακτη εισφορά «τεχνική λεπτομέρεια» που δεν αποτελεί «το βασικό πρόβλημα του φορολογικού συστήματος». Κι αυτό το απάντησε όταν τον ρώτησαν αν θα την καταργήσει αυτή την εισφορά.

Είναι μια ακόμη απάντηση που έρχεται σε σειρά άλλων για το πώς πραγματικά θα κυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ αν γίνει ποτέ κυβέρνηση.

Αυτοί λοιπόν, μαζί με τον φίλο του κ. Στουρνάρα και πραγματιστή οικονομολόγο Ευ. Τσακαλώτο θα εφαρμόσουν οικονομική πολιτική.

Και ο Στρατούλης που λέει ότι θα εφαρμόσουν απαρέγκλιτα το πρόγραμμα που έχουν ανακοινώσει; Αυτός δεν είπε πρόσφατα ότι δεν κάνουν πίσω ούτε για να πάρουν φόρα;

Τι ισχύει τελικά στην Κουμουνδούρου; Ποια είναι η οικονομική τους πολιτική; Θα σκίσουν τα μνημόνια ή ψεύδονται ασύστολα μέχρι να αρπάξουν την ψήφο του ελληνικού λαού;

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα