«Ιδιωτικοποιείστε ακόμη και τη μάνα που σας γέννησε»

Είναι το σύνθημα που είχε πάνω στα φυλλάδια που πέταξαν οι πρώην σύντροφοι στον ΣΥΡΙΖΑ, Λεωτσάκος και Πετράκος αν τους θυμάστε.

Ήταν κάτι γραφικοί τύποι που μας απασχόλησαν αρκετά το πρώτο εξάμηνο της διακυβέρνησης της αριστεράς και μετά την κωλοτούμπα του Τσίπρα αποκλείστηκαν από το κόμμα και αποχώρησαν. Αυτοί λοιπόν έκαναν επεισόδιο σε βάρος των πρώην συντρόφων τους που πουλάνε ακριβώς μέχρι και τη μάνα τους για να μείνουν στην εξουσία.

Τουλάχιστον οι... Λαφαζάνηδες αν και γραφικοί είχαν αρχές. Αυτά που πίστεψαν τα πιστεύουν και τώρα όχι σαν τους εξευτελισμένους βουλευτές και υπουργούς που ψηφίζουν τα πάντα. Ό,τι τους δίνει η τρόικα το περνάνε από τη Βουλή και μετά κλαίνε.

Τουλάχιστον η ΝΔ και άλλα κόμματα συμφωνούν με τις ιδιωτικοποιήσεις και τα υποστηρίζουν διαχρονικά. Αυτοί δηλαδή που έκανα διαδηλώσεις, ξεσήκωναν κόσμο, έκαναν και συναυλίες με παρόντα τον Τσίπρα φωνάζοντας «δεν ξεπουλιέται το νερό» που είναι τώρα; Μα φυσικά στα έδρανα των υπουργών καθώς η θεσούλα, η εξουσία, το πεντοχίλιαρο και βάλε είναι πολύ γλυκά για να τα αφήσουν.

«Έκλαψαν» και απείλησαν και ο Τσιρώνης με τον Δημαρά, βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και οικολόγοι. Σιγά σύντροφοι μην πάθετε τίποτε από την πολύ οικολογία. Μόλις τους κάλεσε στο Μαξίμου ο μπάρμπα Αλέκος... μόκο και ψηφίζουν τα πάντα.

Η κυβέρνηση βρίσκεται για πρώτη φορά αντιμέτωπη με την οργή του κόσμου, βρίσκεται μπροστά στις υποσχέσεις που έδωσε και στα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα. Και τώρα έρχεται η ώρα να πληρώσουν τα επίχειρα της προδοσίας.

Στους ένστολους για τις μπαρούφες που τους έλεγε ο Καμμένος. Στον Σπίρτζη για τις συγκοινωνίες στη Θεσσαλονίκη με τους εργαζόμενους να φωνάζουν «Καλογρίτσα είσαι τρέλα με του Σπίρτζη τη φανέλα».

Στον Σκουρλέτη και όλους τους δήθεν επαναστάτες που αντιδρούσαν στις ιδιωτικοποιήσεις και στο Υπερ-Ταμείο το οποίο τώρα καταπίνουν αμάσητο. Να θυμίσουμε μόνο ότι καμιά κυβέρνηση στην κρίση δεν δέχθηκε να δημιουργήσει αυτό το «κατοχικό» ταμείο όπως χαρακτηρίζεται, που θα έχει στα χέρια του όλη τη δημόσια περιουσία.

Ήρθε, λοιπόν, η ώρα να αντιμετωπίσει ο ΣΥΡΙΖΑ και οι ψεκασμένοι την οργή του κόσμου. Κάπως αργά κατάλαβε ο λαός την πλάνη, αλλά τώρα έρχεται η ώρα της πληρωμής. Και είναι η αρχή του τέλους για την αριστερά.

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα