Η Μαδρίτη στις φλόγες

Εδώ Μπάρτσα, εκεί Μπάρτσα , που είναι η Μπάρτσα.

Η ομάδα playstation , οι ανίκητοι Καταλανοί , η παρέα του Μέσι , όπως θέλετε πείτε την δε θα είναι στην αυριανή κλήρωση της ημιτελικής φάσης του Champions League στη Νιόν .

Το γκολ του Κόκε μόλις στο 5ο λεπτό και το υποδειγματικό παιχνίδι των παικτών της Ατλέτικο υποχρέωσε του «μπλαουγκράνα» να επιστρέψουν

νωρίτερα από ότι υπολόγιζαν σπίτια τους και την Μαδρίτη να πανηγυρίζει μέσα σε δυο βράδια για την πρόκριση μιας ακόμη ομάδας της στις τέσσερις κορυφαίες της Ευρώπης.

Χρειάστηκε να περάσουν 40 ολόκληρα χρόνια για να πανηγυρίσουν οι φίλοι της Ατλέτικο πρόκριση της ομάδας τους σε ημιτελικά Ευρωπαϊκού Κυπέλλου. Για Champions League βέβαια ούτε λόγος να γίνεται αφού το 1974 είχε καταφέρει να φτάσει στις «4» του European Cup αποκλείοντας με συνολικό σκορ 2-0 την Σέλτικ.

Το μαδριλένικο δίδυμο πλαισιώνουν η περσινή κάτοχος του τροπαίου Μπάγερν Μονάχου που αν και αιφνιδιάστηκε από γρήγορο γκολ της Γιουνάιτεντ πέτυχε τρία στη Μπάι Αρίνα και προκρίθηκε όπως και η Τσέλσι που κατάφερε την τελευταία στιγμή να «γυρίσει» το παιχνίδι με την Παρί και να δώσει την ευκαιρία στο Μουρίνιο να πανηγυρίσει έξαλλα ακόμη μια φορά .

Ρεάλ, Ατλέτικο, Μπάγερν και Τσέλσι λοιπόν στην κληρωτίδα κι όποιος

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα