Η καλύτερη μαθήτρια του… Νίκου Γκέμπελς – Παππά

Επιτέλους, αποκαλύπτονται. Δείχνουν πώς αντιλαμβάνονται την πληροφόρηση, την ενημέρωση και το πόσο μπορεί το κράτος να παρεμβαίνει, ακόμη κι όταν μιλάμε για μια ιδιωτική επιχείρηση.

Η καλύτερη μαθήτρια του… Νίκου Γκέμπελς – Παππά είναι η Όλγα Γεροβασίλη. Η κυρία γιατρός από την Άρτα, που έχει μονοπώλιο στην περιοχή με το κέντρο της, κατέβηκε στην Αθήνα για να μας κάνει μαθήματα δημοκρατίας. Η ανακοίνωση που έβγαλε με αφορμή την κάλυψη της Συνόδου των 7 παπατζήδων, αποκαλύπτει ότι οι άνθρωποι που μας κυβερνούν είναι φασίστες.

Σε λίγο θα μεταδίδουν ειδήσεις όπως στη Βόρεια Κορέα με εκείνη την καλή κυριούλα να πανηγυρίζει για την πυρηνική δοκιμή.

Είπε, λοιπόν, η εκπρόσωπος μιας κυβέρνησης που διολισθαίνει όλο και περισσότερο στην ακρότητα και τον φασισμό:

Η Σύνοδος Μεσογειακών Κρατών της ΕΕ, η οποία βρέθηκε στο επίκεντρο του διεθνούς ενδιαφέροντος, μάλλον δεν αποτελεί σημαντική είδηση για τους ιδιωτικούς τηλεοπτικούς σταθμούς, αφού, προφανώς, δεν είναι συμβατή με την εικόνα καταστροφολογίας, που συστηματικά προβάλλουν για τα πεπραγμένα της κυβέρνησης», δήλωσε η κ. Γεροβασίλη και παρατήρησε ότι «κανένας ιδιωτικός τηλεοπτικός σταθμός δεν διέκοψε το πρόγραμμά του για να προβάλλει τις δηλώσεις δύο Προέδρων Δημοκρατίας και τεσσάρων πρωθυπουργών».

Όπως συμπλήρωσε «προφανώς αντίθετη άποψη είχαν οι 226 διαπιστευμένοι δημοσιογράφοι και τεχνικοί, από τους οποίους οι 145 από ξένα ΜΜΕ, που βρέθηκαν στο Ζάππειο για την κάλυψη της Συνόδου, η οποία είχε ισχυρότατο διεθνή αντίκτυπο” και κατέληξε λέγοντας: “Φαίνεται ότι τα ιδιωτικά κανάλια έχουν διαφορετική αντίληψη για το ποιο γεγονός είναι άξιο μετάδοσης και ποιο όχι, και προτίμησαν να παίζουν επαναλήψεις και εκπομπές μαγειρικής”.

Με λίγα λόγια η Γεροβασίλη από την Άρτα λέει στους ιδιωτικούς σταθμούς τι πρέπει να μεταδίδουν. Όπως έκανε η ΕΡΤ η οποία είχε πολύωρες μεταδόσεις, με απευθείας συνδέσεις και πάνελ με… ειδικούς να εξηγούν πόσο σημαντική ήταν αυτή η μάζωξη των αποτυχημένων. Και να «ξεσκονίζουν» το σακάκι του Τσίπρα, γλείφοντας τον μεγάλο αρχηγό.

Αυτή θα είναι άραγε η στάση του Παππά, της Γεροβασίλη, του Κρέτσου και των άλλων άξιων απογόνων του Γεωργαλά; Γιατί άραγε δεν φτιάχνουν ένα γραφείο λογοκρισίας να περνούν από εκεί όλες οι εκπομπές;

Δηλαδή ο κάθε επιχειρηματίας θα δώσει 70 εκατ. ευρώ για να του κουνάει το δάκτυλο η Γεροβασίλη γιατί δεν πήρε πλάνα από τον Τσίπρα; Έτσι θέλει κυρία μου και δεν πήρε, εταιρεία είναι, έχει μετρήσει ότι δεν θα βγάλει λεφτά για να πληρώσει το κράτος και τις τράπεζες αν μεταδίδει έναν απαξιωμένο και ανυπόληπτο πολιτικό μαζί με κάτι άλλους τελειωμένους ηγέτες.

Τι θέλουν δηλαδή; Να ελέγχουν τα πάντα κι ότι δεν τους αρέσει να το λογοκρίνουν με απόλυτα φασιστικό τρόπο; Που έμαθαν όλοι αυτοί τι σημαίνει ενημέρωση; Ναι, ενημέρωση είναι να περιγράφεις την πραγματικότητα, την καθημερινότητα κι όχι 7 αλλοπαρμένους να μιλάνε για ένα όραμα που δεν έχουν και οι ίδιοι καταλάβει.

Άραγε έτσι θα λειτουργούν τα νέα κανάλια που θα σχηματιστούν μετά τη δημοπρασία; Είναι ή όχι χούντα όλο αυτό;

Τι απαντά η ΝΔ

"Η αποψινή δήλωση της κυρίας Γεροβασίλη αποτελεί όνειδος για τη θέση κυβερνητικού εκπροσώπου και ντροπή για τη Δημοκρατία", αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΝΔ.

"Η εκπρόσωπος του κ. Τσίπρα με μια πρωτοφανή ανακοίνωση που έρχεται από τις πιο σκοτεινές εποχές της σύγχρονης ευρωπαϊκής ιστορίας, εγκαλεί τα ιδιωτικά κανάλια γιατί δεν έκοψαν το πρόγραμμά τους για να μεταδώσουν απευθείας το γεγονός που εκείνη έκρινε ότι όφειλαν να μεταδώσουν!

Το επόμενο στάδιο είναι να ζητήσει οι συσκέψεις για τα δελτία ειδήσεων να γίνονται στα υπόγεια του Μεγάρου Μαξίμου, ώστε ο ελληνικός λαός να έχει "την ενημέρωση που πρέπει"!", σημειώνει η ΝΔ και προσθέτει:

"Η αποψινή οργουελιανή δήλωση της κυρίας Γεροβασίλη, προφανώς κατ' εντολήν Τσίπρα, αποκαλύπτει με ξεκάθαρο τρόπο πια, τι είχαν και έχουν στο μυαλό τους με τις τέσσερις τηλεοπτικές άδειες! Καλούμε και τα υπόλοιπα κόμματα και τις δημοσιογραφικές ενώσεις να καταδικάσουν τις ολοκληρωτικές πρακτικές της κυβέρνησης.

Για να μπει τέλος στον κατήφορο, στον οποίο έχει σπρώξει τη χώρα και τη Δημοκρατία η κυβέρνηση Τσίπρα".

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Αναζητήσεις
παππας προτιμησαν να παιξουν επαναληψεις και εκπομπες μαγειρικης
Τυχαία Θέματα