Η κ. Αννα Ζωηρού… ζωήρεψε και δεν παραιτείται

12:04 7/9/2012 - Πηγή: Antinews

Εδώ και περίπου έξι μήνες το Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου, το περίφημο ΤΑΙΠΕΔ δηλαδή, βρίσκεται εν υπνώσει και μόλις την Πέμπτη ανέλαβε επισήμως καθήκοντα η νέα διοίκηση υπό τους κ. Αθανασόπουλο και Εμίρη.

Δε φταίει φυσικά το Ταμείο για τις απανωτές εκλογές και το γενικότερο μπάχαλο, όμως, από τις εκλογές και μετά παρατηρείται το φαινόμενο του να μην

παραιτούνται τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου. Και δεν εννοούμε τον πρόεδρο (που παραιτήθηκε από το Μάιο) ή τον διευθύνοντα κ. Μητρόπουλο που δεν έπρεπε να αφήσει ακέφαλη την εταιρεία. Εννοούμε τα μέλη του ΔΣ τα οποία έχουν διοριστεί από τα κόμματα από πέρυσι το καλοκαίρι. Τότε, όμως, οι πολιτικοί συσχετισμοί ήταν διαφορετικοί, αν θυμάστε υπήρχε και ένα κόμμα που το έλεγαν ΛΑΟΣ του κ. Καρατζαφέρη, το οποίο είχε λόγο και μάλιστα απαίτησε να μπει στο Ταμείο στέλεχός του.

Μέσα στο πλαίσιο της διακομματικής συναίνεσης, λοιπόν, η κυβέρνηση τότε είχε δώσει θέσεις στο ΔΣ σε εκπροσώπους των κομμάτων.

Έτσι, λοιπόν,  ο κ. Καρατζαφέρης τοποθέτησε στο Ταμείο την εκλεκτή του, την καλλίπυγο κυρία Άννα Ζωηρού. Ήταν σύμβουλος Οικονομικών του προέδρου το ΛΑΟΣ κι έγινε το μάτι και το αυτί του στο ΤΑΙΠΕΔ.

Η κ. Ζωηρού έγινε πασίγνωστη όταν ένα δημοσίευμα πέρυσι την τοποθετούσε στο πολυτελές Ρίτζ Κάρλτον των Καννών. Εκεί είχε κλειστεί δωμάτιο στην ίδια και σε άλλα μέλη του Ταμείου προκειμένου να συμμετάσχουν σε έκθεση για το real estate. Με τα λεφτά του ελληνικού λαού η κ. Ζωηρού και κάποιοι άλλοι έκαναν χλιδάτες διακοπές στις Κάννες. Από τότε το ΤΑΙΠΕΔ είχε μείνει γνωστό ως… Ταμείο… Κρουαζέτ, από τη διάσημη λεωφόρο των Καννών.

Τώρα, όμως, η κ. Ζωηρού γίνεται ξανά θέμα για άλλο λόγο. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του antinews, η εκπρόσωπος του ΛΑΟΣ που δεν υπάρχει πλέον, αρνείται να παραιτηθεί συνεχίζοντας φυσικά να παίρνει το μισθό της και χωρίς να κάνει απολύτως τίποτε. Οι πληροφορίες μας, μάλιστα, λένε ότι αν και πιέζεται να παραιτηθεί επικαλείται κάποια νομικά κόλπα με αποτέλεσμα να έχει πιάσει την καρέκλα και να μη θέλει να την εγκαταλείψει παρά το γεγονός ότι η διοίκηση έχει αλλάξει.

Πέρα από το γεγονός ότι εφόσον ο ΛΑΟΣ δεν είναι πλέον κοινοβουλευτικό κόμμα και θα έπρεπε η κ. Ζωηρού να παραιτηθεί για λόγους ηθικής τάξης, το θέμα είναι ότι κάποιοι δεν αντιλαμβάνονται ότι έχουν αλλάξει οι καιροί. Δε μπορεί να πληρώνεται η κ. Ζωηρού για τις (μη) υπηρεσίες της ενώ το δίκαιο θα ήταν να μπει στο ΔΣ εκπρόσωπος του κ. Κουβέλη που συμμετέχει στην κυβέρνηση.

Ας μας απαντήσει λοιπόν η κ. Ζωηρού, πόση είναι η αμοιβή της για τη συμμετοχή της στο ΔΣ.; Ποιο είναι το έργο που έχει επιτελέσει ένα χρόνο τώρα και το κυριότερο: Πόση αποζημίωση θα πάρει αν ο αρμόδιος υπουργός κ. Στουρνάρας ξυπνήσει καμιά μέρα στραβά και τη στείλει στο σπίτι της;

Επίσης, το ΤΑΙΠΕΔ θα πρέπει να ξεκαθαρίσει και τι θα κάνει με το… επικοινωνιακό επιτελείο του. Δε φτάνει που πληρώνονται τζάμπα τόσους μήνες χωρίς να κάνουν τίποτε διάφοροι άλλοι παρατρεχάμενοι δήθεν “επικοινων

Keywords
Τυχαία Θέματα