«Η Γαλλία θα παραμείνει στο πλευρό σας»

Μήνυμα στήριξης της Γαλλίας στις προσπάθειες της χώρας μας να ξεπεράσει το τούνελ της κρίσης προκύπτει από το περιεχόμενο της επιστολής που απέστειλε ο πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια.

Απαντώντας στο συγχαρητήριο μήνυμα που είχε αποστείλει ο Έλληνας πρόεδρος προς τον Γάλλο ομόλογό του για την εκλογή του, ο Φρ. Ολάντ στην επιστολή του διαβεβαιώνει τον Έλληνα πρόεδρο για την υποστήριξη της χώρας του:

«Μπορείτε να είστε βέβαιος ότι η Γαλλία θα παραμείνει

στο πλευρό της Ελλάδας και θα εργαστεί στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης για να υποστηριχθούν οι προσπάθειές σας», υπογραμμίζει ο Φρ. Ολάντ, που αναφέρεται με θετικό τρόπο στις προσπάθειες του Κ. Παπούλια.

«Σε αυτές τις καθοριστικές ώρες για τον ελληνικό λαό, χαιρετίζω τη θέληση και το κουράγιο σας. Η δράση σας είναι αποφασιστικής σημασίας για αυτή τη δύσκολη περίοδο», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Γάλλος πρόεδρος που αναγνωρίζει τις μεγάλες θυσίες του ελληνικού λαού:

«Γνωρίζω τις δυσκολίες και τα βάσανα του ελληνικού λαού και κατανοώ τα ερωτηματικά σχετικά με το μέλλον. Όμως η Ελλάδα και η Γαλλία συνδέονται με βαθιά δέσμη φιλίας και στις δύσκολες στιγμές είναι κοντά η μία στην άλλη», επισημαίνει στην επιστολή του ο κ. Ολάντ.

Keywords
Τυχαία Θέματα